Forumet - Trivs du?

Trivs du?

367 0 32

Spana också in:

När jag gick i skolan trodde jag att jag inte skulle kunna må sämre. Var ganska extremt utsatt för trackaserier och även en del våld.
Tror mig minnas när jag gick i nian som jag och en vän prickade ut i skolkatalogen vilka som var på oss värst. Vi kom upp till 40-50 personer.
Förhoppningarna var gigantiska att få komma bort ifrån den staden och få börja om på nytt. Sen visade det sig att människor är lika galna på andra ställen vilket resulterade i att jag aldrig gick gymnasiet.

Haha. Och idag är jag både arbetslös och knarkare. Så det kan gå! [bigsmile]
SUKOF:

Och idag är jag både arbetslös och knarkare. Så det kan gå!


Tycker de är förjävligt att skolan ska kunna påvärka ens liv så mkt, att andra männikor ska kunna få en att må så dåligt.. Fasst ibland sitter de kanke mkt i en själv hur man mår, men miljön runt om en är ju en stor och viktig del.
Men jag tycker iaf att skolan bore bli bättre, de är så många som känner sej obekväm osv i skolan och pgr av de skolkar-ingen utbildning-arbetslös-deprimerad-knarkare, kanske lite starkt men..
Högstadiet var förjävligt blev grymt mobbad, kunde inte slappna av en sekund eftersom jag när som helst kunde få vad som helst kastat på mig, eller någon som gick bakom mig och slog mig i bakhuvudet.. det där skedde t.o.m mitt framför lärarna på lektionerna och dom gjorde inget!

Det har lede till att jag nu har svårt att ha folk bakom mig, jag har ÄNNU svårare att koncentrera mig på skolan eftersom jag har ett tvång att hålla koll på vad alla i rummet befinner sig och om det kommer in någon ny person i rummet. Att ha den kontrollen går ju inte precis ihop med skolarbete!

Men på skolan jag går nu trivs jag jätte bra även om jag nu är skoltrött som fan!