Forumet - trivs inte hemma typ..

trivs inte hemma typ..

287 1 3
hej, mina föräldrar är skilda så jag bort varannan vecka hos mamma och varannan vecka hos pappa. Nu på senaste tiden så börjar jag trivas mindre och mindre o bos hos pappa, samma sak hos mamma fast det är mer för pappa. Pappa är alltid så jävla sur på mig och bråkar på mig hela tiden, för typ ingeting. samtidigt så dricker han ganska så mycket, o när han blir full så blir det bar värre och han blir bara surare på mig. Det har aldrig gått så långt att han slagit mig men det har väl varit nära. ja har stuckit därifrån 2 ggr pågrund av bråken. Sen hos mamma så bråkar vi också ganska mycket, men vi har typ alltid gjort det. och nu pågrund av mig så har hennes förhållande brutits pågrund av mig och henne för att vi bråkar massa. och jag mår typ dåligt över detta och lite andra saker, och nu har mamma sagt att hon ska ringa BUP och socialen på mig. och jag vet inte ifall det kommer göra saken bättre.. Sen på senaste tiden så har ja börjar skolka mer och mer och jag vet inte varför. det känns som allt bara går neråt. Men tillbaka till det första jag skrev, jag vet inte vad ja ska göra med min pappa och allt.. så äre någon som har ungefär samma problem som mig så skriv gärna eller ge mig något bra råd folk! 
det känns som allt bara går neråt.
Det går ändast neråt när du själv drar dig neråt. Satsa på skolan och gör dina läxor som kommer du och dina barn att få en bätre framtid. Att inte sköta skolan är idiotiskt och respektlöst.

Jag vet att ditt liv är jobbigt men det blir bätre om du gör det bätre. Försök också att vara så snäll som möjligt mot dina föräldrar och gå "aldrig" emot dom i onödan. Hoppas det blir bätre! Glad
Jag håller med Exodus, kunskap kan ingen ta ifrån dig och du kommer att behöva det för att komma vidare och bli någorlunda  framgångsrik.

Det är inte ditt fel att det är bråkigt hemma, det är fel på dina föräldrar. Sen är det ju dumt att bråka men man kan ju försöka att lugna ner det genom att kanske bemöta mer och försöka ta till sig om man har gjort fel och ändra på sig.
Det kan ju vara bra att undvika att prata om det bara blir bråk.