Forumet - trivs inte med min familj

trivs inte med min familj

3856 1 25
Min mamma har alltid varit lite udda, hon har inte velat köra mig till kompisar osv. Vi bor på en gård, hennes jobb är hästar, så hon tvingar mig att hjälpa henne att mocka, ge dem mat osv, varje dag, och jag får inget för det.
Jag har aldrig varit riktigt glad med min familj, min pappa bor i thailand med en ny familj. Vi har ingen kontakt längre.

Det har alltid gått bra för mig i skolan osv, jag har hållt på med hästar, men nu har jag tappat intresset helt. Det var bara för några månader sen jag började med ett nytt "intresse", jag började umgås med "nya vänner" och jag fick cykla långt för att kunna göra det. Det vi gjorde var att umgås, röka var väl som ett måste ungefär, men jag brydde mig inte, för att jag inte mådde så bra endå lixom.

Det har gått bra, tills i förrgår ungefär, då mamma läste mina sms, exempel var väl; "vi måste fixa limpa typ nästa vecka", "ska vi supa snart igen?" osv. Hon har min mobil nu. Snart tar hon nog min dator med.

Hon tror hon vet allt så bra, alltid skäller hon, om vad jag gör , ja allt ! Jag trivs verkligen inte här, hon har förbjudit mig att vara med dem vännerna jag vill vara med, "packet" kallar hon dem. Men jag är inte som alla andra, det går bra förmig i skolan, Jag vill ha en bra framtid. Men jag vill också ha en rolig ungdom eller vad man ska skriva, ha roligt och njuta medans man inte har jobb och barn osv !

Jag tvingas ljuga för henne, för hon borde fatta, man kan intevara utan sina vänner, speciellt när det ärdet enda man har lixom. Då blir det så, det borde hon fatta.

Jag vet inte om det är jag som har fel, eller vad det är för fel, men jag trivs inte med det liv jag har just nu, jag orkar inte vänta tills jag blir 18, inte sitta här och bara se min ungdom gå till spillo. Jag har alltid hjälp tilll här hemma, med allt , alltid ! men jag får bara inget för det. Jag vet intee om det är svårt att förstå hur jag har det, men jagvill inte fortsätta såhär, jag vet inte vad jagska göra..

Några förslag?

Spana också in:

SorryBartDude:

heh du bor ju fan där gratis


Det är ett så jävla löjligt argument, föräldrar har fan plikt att bidra sitt barn med tak över huvudet och sånt, inget man ska behöva arbeta eller slava för, fan heller.

curawick:

hur tar man bort tråden?


Den har flyttats nu.

För övrigt: Tycker du ska kommunicera lite med henne, på riktigt - allvar. Sluta ljug och säg som det är - hon är orättvis och fråga henne om hon själv skulle vilja bli behandlad som du blir behandlad. Själv kan jag säga att jag hotar med självmord, vissa lär tycka det är löjligt och patetiskt men vissa har tur med föräldrar, vissa har inte det.
curawick:

hur tar man bort tråden?


Den tas ej bort förutom om bra skäl finns det

curawick:

Några förslag?


Vart ska jag börja...curawick:

Hon tror hon vet allt så bra, alltid skäller hon, om vad jag gör , ja allt !


Till skillnad från dig så har din mamma några år på nacken och vet mer än dig.
Att umgås med folk som röker och super i din ålder (låter på dig som att du går på högstadiet) är inget jag skulle rekommendera så det är förståeligt att din mamma reagerar som hon gör anser jag.
Man kan ha roligt utan dem sakerna i din ålder och folk kan umgås på andra sätt än dem.

Men snacka med din mamma om det och se om ni kan komma fram till något vettigt, går det inte är det väl bara att ta kontakt med kurator eller någon på skolan för att se om det verkligen är farligt, vilket det inte verkar som förutom att du verkar vara olydig unge (bilden jag fått av dig ta inte illa upp), och kolla vad som kan göras.

För tro mig, det finns dem som har mycket starkare skäl än dig att inte trivas i sin familj...

Och som isola skrev, skärp dig [cute]