Forumet - Trivs inte på gymnasiet

Trivs inte på gymnasiet

4347 1 7
Hej, jag har precis börjat 1an i bygg och anläggning på gymnasiet. Ett program som jag alltid velat gå, men nu när jag väl har börjat så känns det inte rätt. Jag trivs inte i klassen och har bara en kompis där som jag umgås med. Min flickvän går på samma skola som jag fast en annan linje. Jag har tankarna på att byta till en skola i min stad och en annan linje fast vet inte riktigt vad jag ska göra för jag och min flickvän kommer inte kunna träffas nästan någonting då eftersom hon måste pendla och kommer hem på kvällen och när vi är ifrån varandra brukar vi oftast börja bråka.. Jag vill jobba inom byggbranschen men vet inte hur jag ska göra när det inte finns några andra skolor som har det programmet och om jag byter till en skola i min stad är jag rädd att det ska förstöra mitt och min flickväns förhållande..
Hur ska jag göra? 
Tacksam för svar!

Inga kommentarer

Senast ändrad 22 Aug 2014, 09:16 av André Vifot Haas
Tråden har 7 svar. Sortera efter:
Du behöver inte gå bygg och anläggning för att arbeta inom byggbranchen. du kan ju alltid ta en vanlig linje som samhälle eller nått och plugga till byggnadsingenjör- som jag, fast jag gick bygg. alltså kan du arbeta inom byggbranchen fast du inte har gått bygg, så byta linje på samma skola är ju ett alternativ. Då slipper du och tjejen vara ifrån varandra.

Spana också in:

Jag har också börjat gymnasiumet för någon dag sen. Och jag ville byta redan efter andra dagen för jag inte trivdes i klassen.

Men du måste ta modet och börja prata med några nya, alla är inte som dom verkar. Vissa personer hade jag dömt innan jag kände dom, men satt mig och började prata med dom och dom var så sjukt snälla och började vara med dom efter det :)

så fram och prata med några nya!