Forumet - Trodde alla killar ville ligga....

Trodde alla killar ville ligga....

4243 1 79
Jag var nyss på en fest där jag träffade en kille. Vi pratade en del men inget mer där. Jag fick sova hos honom och jag förväntade mig att vi skulle ligga. Men när vi väl ligger halvnakna i hans säng och jag ger ut alla signaler för att jag vill ligga, så gör han inget! Det slutar med att vi bara ligger och håller om varandra och pratar hela natten. Inte så dumt det heller men ändå... Innan jag drar därifrån på morgonen så frågar han om mitt nr.

Är det någon som kan förklara vad som är den här killens grej? Killar brukar väl inte orka dra med en tjej hem bara för att mysa?
1234zxcv:

?


Grejen är att alla killar inte är likadana.
Inte ens killar som verkar vara likadana som liknande man träffat innan är likadana.

Sen kan det varit att han inte kände för att ligga just då.
Eller att han kände sig konstig.
Vad vet jag.

Sen kan man KOMMUNICERA med ORD och inte bara handling.

Spana också in:

jag försökte ta intiativet genom att kyssa honom och allt det där.. och då blev jag väl förbannad och tänkte fan, om han inte visar nått jävla intresse så skiter jag i det. jag vände mig om och igga honom men då kramade han bara om mig igen och sen låg vi sådär hela natten.

det konstigaste är att han vill träffas igen
1234zxcv:

det konstigaste är att han vill träffas igen


Ja väldigt konstigt att man vill träffa någon som man tror sig ha connectat med :P
Antagligen tyckte han att du var tillräckligt attraktiv och bra nog att vilja träffa dig igen. Vem vet, kanske släpper han fram penisen nästa gång ni kramas i sängen?