Forumet - Trött på allt..

Trött på allt..

2407 2 4

Jag är 24 år.. Jag har en fantastisk kille som jag varit med i några månader.. Men jag är aldrig "nöjd"..

Jag känner själv att jag inte duger till någonting.. Jag känner mig ful, värdelös, dålig, oduglig, jag gråter för ingenting. Jag tar åt mig av allt dåligt, och klankar ner på mig själv ständigt! Jag har inget riktigt socialt liv, för jag vet inte själv hur jag ska göra, jag känner mig obekväm runt nya människor och har svårt att få nya vänner.. Jag känner mig oälskad och oduglig fastän jag har en nära vän och föräldrar som bryr sig.. 

Det allra värsta är det här förhållandet jag är i, som egentligen är så himla bra, jag har hittat en sådan fin och bra kille, jag kan bara inte uppskatta honom. Jag förstår inte vad han ser hos mig, jag känner mig bortglömd och åsidosatt även om han nog egentligen inte gör något särskilt för att få mig att känna så.. Jag är orolig att han ska lämna mig, för jämnan.. Jag känner mig som något som bara är en bonus i hans liv, istället för att känna mig som hans allt, som jag vill känna mig som. Jag vill att han ska känna att livet är meningslöst utan mig, precis som jag känner för honom.. Men han verkar så nöjd med sitt liv som det är och det känns som att om han skulle förlora mig så skulle det inte vara världens undergång, för han har allt annat... Jag är inte så himla viktig..

Jag är trött på att vara jag.. Trött på att känna mig så otroligt oduglig, så ful, och på att vara ledsen för jämnan! Jag orkar inte med mig själv, Hur ska då min pojkvän göra det?!

Gör det han gör då. Ni delar ju varandras liv för det första måste du kunna prata med din kille, du kan inte dölja problemen. Kan ni inte prata med varandra är förhållandet misslyckat från första början, tyvärr. Men säg till honom som det är och fråga vad ni kan göra åt det. Dela ett gemensamt intresse, skaffa gemensamma vänner. Det kanske verkar jobbigt och ovant i början men det kommer flyta på sen ska du se och tids nog tänker du inte ens på hur jobbigt det var innan.

Känner igen mig så jäkla mkt i det du skriver.

Min kille är helt underbar och när vi är tillsammans är allt så bra, men ändå så tvivlar jag. Tror han tycker jag är tråkig och ful...Så fort vi lämnar varandra så blir jag helt tom typ, nu sitter jag med värsta ångesten och är rädd för att han ska lämna mig rätt va de är så jag sitter och funderar på ifall det inte är bättre att jag avslutar det själv... 

Ändå älskar jag honom så mycket.

Spana också in: