Forumet - Trött på att vara den roliga och snälla typen

Trött på att vara den roliga och snälla typen

1681 0 64
Som sagt, jag är trött på att vara den som alla gillar, just för att man är rolig och snäll, trevlig och gla. Men det är liksom det folk gillar mig för, ingen kan gillar just "mig". Jag har te.x aldrig haft ett förhållande, heller ej haft sex. Fyller snart 19, och det är inte direkt något speciellt med att vara 19 årig kille som är oskuld, dom finns. Men jag menar, jag lyckas aldrig hitta någon tjej som vill ha just "mig", och inte det här roliga och snälla som jag är. Jag blir sååå trött på tjejer jag träffar, som bara för att någon annan kille är snyggare och har en massa pengar väljer dom istället för mig. Jag har alltid undrat vad det kan vara för fel på mig när ingen vill liksom, lära känna mig närmre. Helt klart, jag är inte direkt snygg, och jag har inte direkt pengar jag badar i. Men jag ser väl ok ut om man jämnför omkring, men ändå. Vad är det jag gör för fel? Varför verkar det inte som om nån tjej vill ha riktiga "kvaliteter" istället för utseende och pengar?
Ja kan inte ragga, tex. Är för rädd för att misslyckas, eller "få nobben" för det har hänt allt för många gånger. Många jag träffar frågar ofta varför jag inte har fått tag i någon tjej, då dom tycker jag har så pass mycket bra egenskaper.

Och jag vet faktiskt inte! Jag är iallafall trött på att aldrig bli "upptäckt" av någon bra tjej, Vad ska jag göra?
Mvh R

Spana också in:

isola:

Var dig själv bara. Orka hålla på och förställa sig.


Nä ja vet, ja tycker att det ska räcka med att bara vara sig själv, men tydligen spelar inte det högre än pengar och utseende.Supply and Demand:

Bli tråkig och elak då


Har ingen jätte lust att bli sämre på det enda folk gillar hos mig. Fan, kan man inte bara trolla fram någon som passar en liksom?Miceparade:

Ragga på internet


Jag är inge bra på att "ragga" faktiskt, sen så tycker jag inte internet är nå bra ställe att leta någon på. Jag vill träffa dom i verkligheten så man får en riktig uppfattning. Synd bara att det inte ska räcka med 30 tusen i en stad för att det ska finnas en bra människa just för mig [confused]
HoneySuckle:

riktig uppfattning


Om det enda folk irl uppfattar dig som är det du inte vill bli uppfattad som, så kanske det är lättare att ge en annorlunda bild av dig själv i text.
Har alltid tyckt att man har mer kontroll och kommunicerar mer direkt över internet. Man måste vara mycket tydligare med vad man skriver och menar för att folk ska förstå, och tycker att man snabbare lär känna en person mer ingående på det viset.
Har ju redan lärt mig en hel del om dig tex.

Men, internet är ett skitställe, och det är sanningen [shake]
Lycka till btw.
Det största problemet jag egentligen tror jag har. Det är att jag inte "kan" ragga, eller, försöka föra vänskapen vidare till något. Det var bara igår jag senast träffade en tjej jag har varit vän med i ca ett år. Inte jättevän eller så, men vad jag och andra har märkt, de är att hon gillar mig, på nåt sätt. Och vi kom till festen i samma bil och allt, kvällen var trevlig osv, men liksom. När jag märkte att mina killkompisar omkring mig, hade börjat "ragga" istället för att "vänskapa" sig med tjejerna som var där som dom gjorde i början. Det var då jag märkte direkt vad jag inte kan. RAGGA! Fyfan va töntigt det låter.. Men iallafall. Jag vet inte riktigt hur jag ska "ragga" rätt, utan att vara för pushy, eller liksom "på". Jag bara fortsätter att vara trevlig och pratsam, som om jag var en vanlig trevlig kille som redan hade tjej.. Det jag är liksom rädd för, det är att få nobben, eller liksom, bli tvekad. För jag har inte något såkallat självförtroende alls direkt, så mkt därför vill jag inte riskera att bli "sårad" med ett nej, eller liksom. Ah, ni vet.
HoneySuckle:

Har ingen jätte lust att bli sämre på det enda folk gillar hos mig. Fan, kan man inte bara trolla fram någon som passar en liksom?


Jag gav ett oseriöst svar eftersom jag inte kunde ta tråden seriöst. Hur skulle jag kunna det när du baserar det hela på att allt som betyder något är utseende och pengar. Och om detta var fallet: varför har det någon som helst betydelse om du är snäll/rolig eller inte?
Nej man kan inte trolla fram någon, men om du slutar tänka i idiotiska tankebanor kanske du kan imponera någon med ditt intellekt.
HoneySuckle:

Vad ska jag göra?


Jag har en polare som är fast i en liknande situation. Jag som känner honom vet att han är en grymt lojal, pålitlig och omtänksam kille. Dessutom tycker iaf jag att han ser ganska bra ut, kanske inte fett snygg, men hade han varit bög och jag varit singel hade jag lätt kunnat tänka mig att vara med honom.

Så varför får han inte till det med tjejer? Jag har funderat mycket på det för han mår dåligt av det och vi pratar om det då och då. Han är inte direkt socialt handikappad, men han har lite svårt att göra ett bra första intryck. Han är ofta lite fåordig med nya människor och kan ha svårt för att ta för sig och han drar liksom aldrig till sig uppmärksamhet från tjejer. Och när han väl kommer igång och snackar och så är det nästan bara med killkompisar som han redan känner.

Han är som du rädd för att vara pushig eller för "på" och har lätt att tolka vänskap som någonting mer än vad det är, och har en dålig vana att satsa på tjejer som bara gillar honom som kompis.

Jag vill ju inte att han skall ändra sitt betéende för mycket för jag gillar honom ju som han är, och det måste ju nån annan kunna göra med. Han är jättecharmig när han är avspänd och glad, men kan verka ganska torr när han känner sig osäker eller bland nya människor.

Jag tror hans problem är flera:

1, han är rädd att göra bort sig så han får svårt att inleda konversationer med nya tjejer och get ett bra första intryck

2, han är rädd för att verka pushig så han pushar inte, och faktum är att om det skall bli något måste man pusha lite

3, när han väl hittar en tjej han gillar blir han nästan besatt och typ ringer mig eller handra polare flera gånger om dagen och ber om tips på vad man kan säga eller göra för att tjejen skall bli intresserad.

Vet inte riktigt hur detta skall hjälpa dig, jag tappade tråden lite och bara skrev av mig haha. Du är iaf inte ensam om att ha det lite svårt med tjejer, jag försöker återkomma i kväll med ett lite mer hjälpsamt inlägg.
isola:

Svårare än så är det inte.


Det är så svårt att hitta nytt folk häromkring när jag faktiskt nästan känner alla i min ålder, och igenom dom känner jag deras kompisar på avstånd. Usch, det känns som man skulle ha flyttat till någon annan lika stor(liten) stad där man var hel ny, ingen visste något om en och inget skitsnack fanns. Det hade varit kul bara för att få prova något nytt, för jag har inte några problem att hitta nya vänner. Snarare att jag har svårt att bli av med dom jag kanske inte vill känna...


Miceparade:

Om det enda folk irl uppfattar dig som är det du inte vill bli uppfattad som, så kanske det är lättare att ge en annorlunda bild av dig själv i text.


Vet inte om det skulle fungera för mig. Jag vill ju att folk ska tycka som dom gör om mig, att jag är trevlig och snäll osv. Men jag vill att någon tjej ska kunna tycka om "mig" alltså nästan hela mig. Jag är för tillfället bara den som är rolig och kul att ha med på festen för jag är medans jag inte försöker festens mittpunkt, just för att jag automatiskt är rolig och social med alla. Men varför kan inte någon tjej nån gång fråga om jag vill titta på en film med dom eller något? Bara hon och jag? Gå och fika på stan? Det finns inte någon jag har gjort illa, eller varit dum emot, som jag vet av.. Jag försöker liksom inte vara arg eller irriterad på någon just för att det smittar av sig. Men, ja..


isola:

Svårare än så är det inte.


Allt med tjejer är svårt för mig =/Beverly Hills:

Så är det tyvärr, vissa är födda till att vara ensamma. Det är inget att göra åt.


Låter inte det där lite väl hemskt? =/


Supply and Demand:

om du slutar tänka i idiotiska tankebanor kanske du kan imponera någon med ditt intellekt.


Är det verkligen något att försöka "impa" me? Finns väl fler som tänker som jag, fast dom kanske har haft tur?


AndyH:

Jag har en polare som är fast i en liknande situation


Jo det låter ungefär precis som jag har det. Förutom att jag vad jag tror kan få ett bra intryck hos folk, då många vill liksom, bjuda mig på nästa fest igen osv. Men precis de me att om jag träffar nån tjej som är jättetrevlig och schysst, då blir jag liksom lite såld. Kanske inte lika intensivt som honom men, ungefär.


Im not a lemon:

Va bra, då vet du exakt hur man ska göra. Nu behöver du bara få en tjej ensam, ha en intressant konversation med henne, få henne att skratta, ge en komplimang och kyss henne.


Allt det där går bra, förutom att kyssa tjejen... Jag har aldrig riktigt kysst något heller, om jag ska vara ärlig. Alltså, jag vet inte ett SKIT om hur man liksom "gör" "det", eller hur man hånglar eller nåt. Men jag vet hur man I ett förhållande får saker att fungera sinsemellan tjejen och sig själv.. Sen så skiljer ju det från människa till människa.


OF 5:

sluta klaga och var glad för att du är omtyckt


Ja vet att många kanske inte är det heller, så jag borde vara nöjd. Men inom mig känns det som om det fattas något, någon*
Nummer ett så känner jag igen mig ganska mycket. Alltså jag är välldigt social öppen och glad och skämtsam (många bra kvaliter enlig mig) men jag känner dock lite tvärt om, när jag är med killar tänker de inte riktigt på dessa kvaliter de känns som de tänker: söt brud henne vill jag ligga med. Jag vill att de ska märka mina kvaliter och hur jag är innan JAG vill ligga med dem. För att vara roligt och snäll är ju en del av mig, precis som det är en del av dig. Du borde verkligen inte ändra på det. Men du kanske ska börja ta lite mer platts och vara lite mer egotistisk och säga hur du vill ha det...


HoneySuckle:

Och jag vet faktiskt inte! Jag är iallafall trött på att aldrig bli "upptäckt" av någon bra tjej, Vad ska jag göra?


du sa ju nyss att du själv itne vågade "ragga " på någong tjej, men gör itne det då, försök skaffa tjej kompisar som kan lära känna dig och se alla dina sidor, snart kommer du inse att du gillar någon av dem och de lär nog också börja gilla dig med [y] Detta har jag iaf varit med om och det känns jätte mycket bättre då [party]
OF 5:

tror dock inte det stämmer


Inte stämmer att man förr eller senare hittar någon eller? Jag tror inte heller isånafall på den teorin. Jag blir bara trött på att komma till det stadiet jag jämnt kommer till, typ när andra killar "raggar" på tjejerna, då liksom kan inte jag det, för ja e rädd att misslyckas så jag fortsätter vara social bara..


Im not a lemon:

Finns ju bara ett sätt att lära sig.


Jo, men då känns det som att jag är ju snart 19, och i min ålder omkring mig finns det inte en enda oskuld, eller nån som aldrig haft ett förhållande. Jag känner ingen sån! Och då blir det liksom om jag träffar någon fin tjej, att jag "ligger" efter, och inte kan nåt. -> Värsta pinsamma situationen JAAA =/

- - - - - - - - - - - - - - - - - Sammanslagning 1 - - - - - - - - - - - - - - - - -


Lici:

när jag är med killar tänker de inte riktigt på dessa kvaliter de känns som de tänker: söt brud henne vill jag ligga med.


Det är typ så alla kompisar omkring mig gör, dom liksom raggar för att få ett ligg typ, SEN om det efteråt blir något. Då har dom lyckats totalt. Men jag vill inte börja ett förhållande med ett one night stand liksom =/

Lici:

försök skaffa tjej kompisar som kan lära känna dig och se alla dina sidor, snart kommer du inse att du gillar någon av dem och de lär nog också börja gilla dig med


Detta har jag försökt med så mkt. Men alltid så lyckas liksom nån av mina kompisar "sno" dem med sin Raggning. Och så blir de ett o.n.s ändå mellan dom eller nåt. Jag liksom, känner mig lite utanför min vänner, då alla dom har så många "erfarenheter" av raggning, tjejer osv. Liksom skulle en "erfaren" tjej bli ihopsatt med mig, då skulle väl hon smått börja skratta eller något, om hur lite jag kan..
Jag vill ju att de ska hända, att jag ska träffa nån jag inte behöver liksom "ragga" till mig bara för att få nå jävla o.n.s. Jag vill att det ska liksom klicka* för båda, och att man liksom pinsamt men också blygsamt börjar träffas mer osv.. Lära känna varandra mer, på ett lugnt sätt..