Forumet - Trött på min roll som dörrmatta

Trött på min roll som dörrmatta

343 0 27
Jag och min flickvän har varit tillsammans i snart ett år. Jag trodde i stort sett aldrig att jag skulle hitta någon och flöt i princip omkring på rosa moln det första halvåret och var bara så nöjd med livet osv. Detta ledde till att jag började toffla rätt mycket för att hon skulle vara så nöjd som möjligt. Tyvärr verkar det som om detta lett till att hon tror att hon kan behandla mig i princip hur som helst, medans jag fortfarande måste vara världens goaste och gladaste jämt och ständigt, annars är jag hemsk och dålig etc. Det känns som om min roll i vårt förhållande har reducerats till en dörrmatta som duger när jag har pengar. Det finns i stort sett ingen glöd kvar i vårt förhållande och det känns ofta som om hon inte alls finner mig tilltalande längre. Vi har inte sex alls ofta längre, och vi kysser varandra ungefär lika sällan. Hur jag gör för att få det här förhållandet på rätt köl igen? Att ta det här i en diskussion helt rakt upp och ner känns ju som ett... ja, inte så finkänsligt sätt. För jag vill verkligen få det här att fungera.

Spana också in:

du maste prata med henne.hur tror du annars att det kommer losa sig? jag ar sjalv i lite samma problem.min man ar en liten toffel ibland och jag har sagt till honom att han maste battra sig for ingen vill ha en toffel.fast han och jag har andra problem att reda ut ocksa.

men tala med henne, hon tycker nog inte om ert forhallande heller langre. fraga henne om hon ar lycklig i forhallandet och vad du kan gora for att fa henne att bli mer inblandad i det och vad hon kan gora for att gora dig lyckligare. alskar ni varandra kommer det inte bli for svart att utfora.