Forumet - trött på skiten

trött på skiten

627 0 17
okej. jag vänder mig hit för att ingen annan är särskilt intresserad. jag antar att inte ni heller kommer att vara det, men mina åsikter/problem kommer ändå att vara dokumenterade.

mitt problem börjar så här: jag hatar mänskligheten. jag tycker att människan är en självisk och äcklig art som förpestar jorden med sin närvaro. jag hatar det sociala spelet och allt därtill.

efter en period kom jag fram till att detta hat troligen har sitt ursprung i att jag är konstant frustrerad. därför spenderade jag lite tid med att försöka förstå vad detta berodde på. jag är trött på mig själv.

jag vill därför begå självmord (kom igen, säg inte att ni inte har funderat på det), men att jag är för feg för detta. därav frustrationen.

min lösning på detta problem har hittills varit alkohol. ur min synvinkel fungerade detta skitbra då det höll mig sysselsatt på min fritid. dock har jag nyss fått reda på att jag beter mig som ett svin på fyllan, så det är inte längre ett alternativ.

så vad fan gör jag nu?

Spana också in:

Det du inte kan förändra ska du inte slösa din energi och tankar på, dvs, mänskligheten. Världen är äckligt ond, det är det ingen fråga om, men försök att börja tänka positivt för det finns bra saker där ute. I ditt liv och i världen. Gör saker som du tycker om och mår bra av. För något sådant finns det, eller kommer du inte på något just nu?

Ta tag i dig själv och ditt liv. Prata ut med någon. Livet kan suga men livet har också sina goda stunder. Även fast man känner att man snart sprängs av frustration, hopplöshet och ilska så får man FÖRSÖKA bita ihop och ta reda på varför man håller på som man gör... Svårt är det men alla kan göra det. Självmord är ingenting för dig.
kvasi:

som ett svin på fyllan, så det är inte längre ett alternativ


Du hatar mänskigheten, och bryr dig om vad människor tycker. Jag får inte riktigt detta att gå ihop. Fast det är väl din verklighet, och funkar för dig.

Sluta agera som ett svin. Det är inte allt för svårt. Men hey, hur vet du om de har rätt? You don't. Du kanske är snäll på fyllan.
annars rekomenderar jag dig att ta tyngre droger, för att jag inte riktigt kan förespråka självmord utan att ses som en hycklare (har ju inte själv testat det...)