Forumet - Trötthet vid sex... hjälp!

Trötthet vid sex... hjälp!

1239 0 21
tjenare har ett litet problem som kommit nu på senare dagar.. efter o ha jobbat ca 50 timmar i veckan o knappt träffat sin flickvän så är det rätt självklart att båda vill få till det på fredagkvällen. men de e där mitt problem kommer in, jag är alltid så sattans trött vilket är tråkigt för oss båda, förr kunde vi (utan o skryta) hålla på i 2-3 timmar utan o vara trötta nån av oss. men numera är ja alltid trött av mig. vet inte om de bara är vintern o dess mörker eller om jobbet tar rätt hårt på en? hade varit kanon om någon här kunnat hjälpa mig me nått tips, kanske nått energigivande preparat eller något?. tacksam för svar..

Spana också in:

ett lyckligt par som verkligen vet hur man tillfredsställer varandra vill ha sex mer än 20 minuter som är standard, mediakatt.

enhimmelskdrog, tack för sympatin där, då kanske du har en lösning också? på nått märkligt sätt känner ja mig helt utslagen hela helgen, fester o sånt finns där sällan lust o ork till o om dagarna är man för upptagen för o ägna tid till varandra.
Fisherman90:

ett lyckligt par som verkligen vet hur man tillfredsställer varandra vill ha sex mer än 20 minuter som är standard, mediakatt.


Nej :S Då hinner man ju börja fundera över vädret, vad man ska äta till middag och grejer. Jag kan inte heller tänka mig att det är fysiskt skönt att ha sex i timmar. iofs beror det på hur mycket penetrerande sex ni då sysslar med.
men.. aj?
redbull ger en bara sockerkick men kan dock vara en lösning haha, undviker sådana drycker just för ja styrketränar, vilket ja gör för o orka jobbet o kanske resulterar de i mindre trötthet också. har inga problem med kondition eller med min vikt kanske något underviktig men inte mer än 3-4 kg haha men får offra en redbull för o testa iaf.
sex så länge är underbart givetvis innefattar det även mindre pauser, men har man inte setts på en vecka så är man just där just då för stunden o sen springer tiden iväg. man hinner komma många ggr o ont gör de inte varken för mig eller henne. vårt sex innefattar allt från förspel, oralt o vaginalt både ja o flickan min trivs med längden på sexet.
Fisherman90:

givetvis innefattar det även mindre pauser,


Fisherman90:

vårt sex innefattar allt från förspel, oralt o vaginalt både ja o flickan min trivs med längden på sexet.


Jaha, då blev det mindre wtf. I så fall borde ni ju kunna ägna er åt saker som inte är särskilt ansträngande för din del när du blir trött. Är du trött konstant så kanske det inte är en särskilt bra lösning, i så fall får du nog satsa på att sova bättre, äta mer och vara utomhus mer när det är ljust ute. Sådant brukar göra folk rätt mycket piggare överlag, särskilt på vintern.
min tjej kan ju komma fler ggr än vad ja kan men får ja bara pausa 5 min efter ja kommit så kan ja köra igång igen. inga konstigheter men de har ja fått öva upp :P man var ju rätt känslig de första gångerna man körde igång igen efter o ha kommit. men nu går de finfint :)


ja har läst lite om vintertrötthet och symtomerna är ju konstant trötthet, uttråkad, svårt o finna glädje. och de kan nog stämma rätt bra, ja åker till jobb när de är mörkt o kommer hem när de är mörkt vill ja se dagsljuset får ja gå till fönsterna i byggnaden ja jobbar i o kolla ut.
och de här me när tröttheten drabbade sexet i vårt förhållande var nån gång i november tror ja inte riktigt säker. äter bra tycker ja jag gör. ska nog ta tillfället i akt nu o gå ut i solen o fixa med bilen, tjejen min är ändå inte här.