Forumet - Tröttnat på finnar nu. Snart tar jag livet av mig.. Hjälp!

Tröttnat på finnar nu. Snart tar jag livet av mig.. Hjälp!

1288 0 21

Hej! Jag har använt en kräm i 3 år snart som heter basiron, som är JÄTTE ut torkande för ansiktet.  Varje morgon när jag vaknar så är ansiktet som ett sandpapper och jag måste smörja in det med återfuktnings kräm. Men det hjälper inte ett dugg! Bara man rör i ansiktet så får jag skinn under naglarna! Så torrt är det. 

Jag har tröttnat som satan på den där krämen och vet verkligen inte vad jag ska ta mig till. Om jag slutar använda den får jag ansiktet fyllt av finnar och då går jag inte ett steg utanför dörren hemma. Jag ber verkligen  efter hjälp nu, tack.

Spana också in:


Bakric: Prövat Helosan?
Har förvisso inte haft några större finnproblem (ja förutom mina nitiska farföräldrar då, kass ordvits.....) men de gånger jag fått något plötsligt utbrott av flera finnar på ett mindre område i ansiktet så har de varit borta någon dag efter att jag kört på Helosan.
När använder man det och hur? 

Hannaahannaa: Men jag har ju inga alla nästan. Om jag slutar använda krämen det är då jag får finnar..Dom kommer bara skratta om jag säger att jag vill ha ett medel
va snackar du om ens? gå till vårdcentralen och förklara dina problem. säg det du säger till mig nu till doktorn? vadå skratta? doktorn har träffat 1 milj folk med olika problem. han/hon kommer inte skratta. hur svagt psyke har du egentligen? ta dig i kragen och gå dit.