Forumet - Tröttnat på porr, hjälp mig :(

Tröttnat på porr, hjälp mig :(

2071 0 42
Hej [party]

Jag behöver någonting nytt. Jag tål knappt det gamla vanliga längre. Finner det inte tilltalande överhuvudtaget.
Kvinnor som blir smiskade, behandlade som dockor, ser allmänt fejkade och tråkiga ut, stönar löjligt osannolikt högt och mycket från början till slut och så vidare, you know the deal så att säga.
Man skulle kunna tro att man hittar någonting annorlunda inom olika kategorier, som bondage till exempel. Men nej, så är det inte.
Det må vara trevligt och halvt underhållande en eller två gånger, men sedan upptäcker man att det är precis lika löjligt och enformigt som allting annat.

Det finns ett par stycken amatörfilmer, ett par orgasm filmer, samt lite annat smått och gott där ute som faktiskt håller en bra standard.
Oturligt nog har jag nästan mjölkat sönder alla dessa som jag känner till, och det är en hel del. Och när man runkat till precis samma sak, varje dag, i ett par veckor så blir det inte särskilt spännande längre.
De gör det dem ska visserligen, men det är inte roligt längre.

Jag letar efter trovärdig porr med kvalité, samt naturliga kvinnor. Amatörfilmer är ett bra exempel.
Vet dock inte var jag ska hitta dessa? Att leta efter dessa små svarta får bland miljontals vita får är inte lätt om man inte riktigt vet vart man ska leta någonstans.
Finns det möjligtvis någon som kan hjälpa mig med detta? Eller letar jag helt enkelt efter någonting som inte finns?

Något i form av xvideos.com vore ju klockrent måste jag säga.

Ah, tack på förhand! [smile]

Spana också in:

Fy fan:

Ragga på lalalaa


Det är alltså det som är så fint med porr, jag njuter tillräckligt mycket för att bli tillfredställd, och jag slipper springa runt och ragga upp en massa flickor. Om porren nu inte skulle vara tillräckligt så har jag även en lösfitta i en låda någonstans [smile]Fy fan:

Hon gillar att träna precis som du.


Jag vet det ^^