Forumet - Tror att en kriminell vän vill döda mig. :(

Tror att en kriminell vän vill döda mig. :(

656 0 20
Jag har ganska länge varit allmänt avvisande osv mot honom då han är en fara för allmänheten, han var den som fortsatte på samma spår vid 15-16 när vi andra la av.

Han kom iaf ut från finkan typ i måndags och har velat träffas några dagar osv, spontanringt mig på veckodagar om att jag ska komma till någon pub osv (ej arton än)

Problemet är nu att han ringde mig imorse vid halv elva o ba "jag och x har fått tag på fett olaglig drog y, kom hem till mig så kör vi, mina föräldrar åker snart"

Nu till problemet, drogen är inte av sådan karaktär att den går över efter några timmar och han vet inte när hans föräldrar kommer hem.

Är allt bluff och båg? kommer han mörda mig? eller ännu värre, inte ha drog y på plats?!

Spana också in:

dekadent:

Menar inte uttryckligen döda, men alltså någon form av obehaglighet känns inte främmande.[sad]


Mm även om det inte är hans avsikt och det är som han säger så brukar ju folk av hans typ enligt min erfarenhet kunna bli lite extra beräkneliga under inflytande av substanser.
dazed:

Mm även om det inte är hans avsikt och det är som han säger så brukar ju folk av hans typ enligt min erfarenhet kunna bli lite extra beräkneliga under inflytande av substanser.


Ja. Har skrivit en massa frågor och får typ till svar "kom nu bror"

[bigsmile][sad]

Carlin:

Pff, man up!


Hur menar du nu? Han skulle med 90% säkerhet kunna döda vem som helst, precis som du eller jag skulle kunna göra. Om jag tänker att nä nu är måttet rågat med kalle, jag bjuder hem honom och slår honom i bakhuvudet med en stekpanna, voila.

Rymdpirat:

Skulle det vara så att du inte trollar så har jag varit i liknande situationer själv med "kompisar" som är lite uppåt väggarna på det sättet. Sätt hårt mot hårt och gör inget du inte vill.


Halvtrollar, det verkar dock skumt. Det jag är mest orolig för är att han ljög och typ har en etta + farsans whiskey hemma eller något.
dazed:

Du tror inte han bara lite småbäng då, känns som något man skriver när det är lite "tjockt" i huvudet, om detta sedan är bra eller dåligt vetifan


Äh vafan, hans föräldrar var fortfarande hemma vid halv elva när han ringde första gången, så kan vara så.. ska be honom ringa när jag drar ut sen.