Forumet - Tror ni att alla är bisexuella i grunden?

Tror ni att alla är bisexuella i grunden?

7049 2 207

Det tror jag. Och att samhällets normer gjort så att de flesta människor inte reflekterar över sin sexualitet utan bara antar att dem är hetero. Jag tror verkligen att alla kan bli kära i alla. Låter det befängt? Jag tycker det är fint.

Senast ändrad 10 Jan 2014, 10:10 av André Vifot Haas

Spana också in:

Ja, i den meningen att sexualiteten till stor del är psykisk, för att vi kan använda sex för att utrycka olika former av känslor och vi kan hysa känslor för folk oavsett deras kön. Sexualiteten anpassar sig efter vårt psyke och inte bara efter vår kropp och ju mer flexibelt psyket och känslolivet blir desto mer blir även sexualiteten. Samhällets tolerans för gaysex har gjort att fler människor har kunnat utveckla en latent sida av sin sexualitet som de annars kanske aldrig skulle ha väckt till liv, och jag tror nog att människor kommer att bli mer och mer bisexuella i framtiden. Därför kan nog alla känna en sexuell dragning till båda kön om omständigheterna är de rätta. Men för vissa är gränserna för det så höga och osannolikheten att de rätta omständigheterna ska inträffa så stor, att man lika gärna kan säga att det inte är så för alla.   

Om Michael jackson eller Jimmy Page (i rätt ålder då) hade sagt åt mig hade jag inte bangat. Så kände jag inte för några år sen.

Fast jag vet inte om jag hade njutit så mycket. Hade bara inte haft nått problem med det.

Nä tror inte alla är bi i grunden. Snarare humlor? XD XDXDXDXDXD XD

Fast sen tror jag att man kan få hjärnan att gilla vad som helst... om man bara gör det på rätt sätt.