Forumet - Tror ni att allt händer av en anledning eller..

Tror ni att allt händer av en anledning eller..

1021 0 27
För några dar sen skulle jag och en kompis gå ut och han en utekväll. Vi väntade på tåget men när den väl kom så var det korttåg och vi stod längst bak så tåget åkte förbi oss. Vi bestämde oss för att ta nästa eftersom vi var för lata för att gå en kort bit haha. Så vi tog nästa tåg och när vi skulle av tåget så såg jag en kille som jag hade snackat med i cirka ett år men vi slutade o snacka för cirka 1 månad eftersom jag fick höra att han höll på men andra så jag bestämde mig för att vi skulle sluta snack med honom fastän ja fortfarande gillar honom sjukt mycket. Som sagt han stod där o väntade på tåget och jag stannade 2 meter från honom. Precis när jag skulle av från tåget så steg han på den. Och ja vi såg varandra båda två.

Så det jag försöker säga är att tror ni att det var ödet att vi skulle träffas eller var det bara en slump.

Spana också in:

isola:

då fattaru nurå?


njaee

jag läste igenom texten igen men fattade inte helt. riktigt dåligt skriven var den och jag fick ont i huvudet av den. men om jag ska välja mellan öde och slump så säger jag slump.

inget illa om berättelsen men det var ju en bullshitgrej, ödet är för mig lite större grejer
Den som sa "hellre tur än skicklighet" visste en hel del om livet. Många skräms av att slumpen styr så mycket i våra liv. Det känns hemskt att tänka sig att så mycket är okontrollerbart. Det händer i en tennismatch att bollen hejdas från nätkanten. Under bråkdelen av en sekund kan den fortsätta över nät eller falla ner.

- Slump.