Forumet - Tror ni att det är tecken på att hon gillar mig?

Tror ni att det är tecken på att hon gillar mig?

685 0 11
Tjena! Nu är det så att jag har en tjej i min klass, som jag tror gillar mig...
Jag har känt henne i typ ett år men jag pratar inte med henne jätteofta, mest i skolan, inte på msn och facebook och sånt. Men jag gillar verkligen henne. :)
Så när vi var på fest förra veckan, så var vi utomhus och spelade brännboll, såklart hade hon ingen jacka med sig som hon kunde ta på sig när det började bli kallt. Vi båda stod och kollade på när dem andra spelade, och helt plötsligt ställer hon sig bredvid mig (av alla, där stod typ flera andra killar runt om) och säger att hon fryser och ja, jag började ju hålla om henne då.
Några dagar senare i skolan så hade vi precis slutat och jag satt och väntade på bussen med några polare, så kommer hon och sätter sig bredvid mig, det var ju inte något speciellt med det, men så börjar hon typ luta sig mot mig med huvudet på min axel och sånt, precis som om hon ville mysa (om ni fattar). Där höll jag dock inte om henne och det verkade som om hon tvekade en aning då...
Många gånger när jag kollar mot henne så möter jag hennes blick och så börjar hon le. Jag har aldrig märkt detta förut. Det verkar faktiskt som om hon gillar mig, och som om hon börjat få känslor för mig eller nåt.
Men sen vissa dagar så är det som om hon ignorerar mig helt, pratar nästan inte med mig, hon kollar inte på mig och sånt.
Känns lite förvirrande enligt mig. :/

Tror ni att detta är tecken på att hon gillar mig eller bara ser mig som en bra kompis?
Har inte så stor erfarenhet av sånt här och vill verkligen inte sabba vår relation, så tänkte att jag frågar här. :)

Spana också in:

nåja hon är nog intresserad och de dagar hon inte pratar med dig eller vill vara nära dig är när hon får dåligt samvete då hon har varit "för på", kan du se något mönster i hur hon dissar dig, om det är efter att ni varit nära och hon känner sig osäker?
makzter:

henne och det verkade som om hon tvekade en aning då


om hennes engagemang ändras helt sporadiskt kan det kanske vara att hon 1. vet inte om hon riktigt vill något. 2. vill egentligen bara ha en gay-friend,som kan hålla om henne när fryser, eller luta sig på när hon är trött på bussen 3. oförklarlig tjejanledningmakzter:

Många gånger när jag kollar mot henne så möter jag hennes blick och så börjar hon le.


annars är ju leenden + närkontakt typiska tecken på att någon gillar en, men vågar inte säga för mycket då jag inte vet om du har aspergers