Forumet - Tror ni att det finns nån för alla?

Tror ni att det finns nån för alla?

1487 0 18

Spana också in:

Det beror väl på vad man menar. 

Om du menar: "Person man själv älskar passionerat som tvillingsjäl och själsfrände" finns det nog för de flesta, men det är ju inte alltid den person känner samma sak tillbaka, och då räknas det inte för de flesta.

Om du menar: "tvillingsjäl och själsfrände som man själv älskar och som älskar en tillbaka", så finns detta, men om det finns för alla, vet jag däremot inte. Man har tur när det sker. 

Om du menar om det finns någon man kan ha ett förhållande med, så tror jag att det finns för alla, ja. Ett förhållande som fungerar hyfsat väl kan man ha även utan att uppleva en fantastisk ömsesidig passion med en tvillingsjäl. De flesta har någon som gillar en hyfsat väl och som man själv gillar tillbaka hyfsat väl, eller kan få det. 
Jag tror att vem man än är tsm med så kommer den personen alltid att vara den rätta. Om du har vart tsm med 5 olika personer så har du känt att dem är dem rätta men när de väl tar slut så märker ju du att det inte var dem rätta för dig kanske för olika anledningar. Folk ger upp så lätt för att dem kopplar kärlek med en overklig bild hur det ska vara och försöker uppnå det men när det väl kommer till ytan så ger dem upp för att de tror att gräset är grönare på andra sidan eller att det finns någon bättre. Det gäller ju att försöka från båda hållen att få det att fungera och bara för att en grej är jobbigt så måste man inte göra slut. Utan det är ju mer nödvändigt om det är flera grejer som gör att det inte funkar. 

Lazarus: Precis som titeln lyder.


Lazarus: Precis som titeln lyder.

Absolut!  Det finns alltid någon t.o.m flera för alla.  Men alla passar inte ihop så kanske träffar man en kille/tjej blir kär men sedan märker man att Nej, vi är så olika,  olika åsikter, det här funkar inte, sedan bäst att man går i separata vägar "gör slut". men den "rätta" finns alltid där ute tills man hittar /träffar hen. Så absolut :det finns någon för alla.