Forumet - Tror ni att detta stämmer?

Tror ni att detta stämmer?

2135 0 27

Spana också in:

det tvivlar jag verkligen på såvida du inte ser extremt vidrig ut. Att ens tänka tanken "det är mitt utseende som hindrar mig" när man förmodligen är en helt normal kille som inte är så jättesnygg, säger mig bara att det är ditt självförtroende som hindrar dig. 
Anura:
har dock hindrat mig :p
Utseendet är knappast avgörande i de flesta fallen ändå. Om man ska tro på tjejer spelar även längden en extremt stor roll, och visst hellre än längre kille än en kortare, men har så många gånger fått det bekräftat att längden inte alls spelar så stor roll som tjejer säger irl så tror inte det spelar stor roll längre.
kukoxo: självklart spelar utseende en stor roll, de som säger annat ljuger ba

Anura:
Inte? 
Jag är inte snygg, och dessutom rätt kort. Jag ger dig ett exempel från en grej som hände i helgen, och du får försöka tänka efter om utseendet är avgörande eller inte. 
Jag och en kompis står och snackar utanför en krog, jag ser en tjej bli påraggad av en kille som är både lång och väldigt snygg och välklädd. Utan att tveka går jag emallan och skakar hand med tjejen och leder henne en bit bort. Vi snackar lite och sen går in på krogen där vi börjar kyssas och sen är tillsammans rätt länge under kvällen tills hon går hem med sina kompisar. På vilket sätt hade det hjälpt mig att vara mer snygg tror du? 

Ett annat exempel. Jag och min kompis som faktiskt är rätt ful är på krogen, jag dansar med nån tjej jag raggat upp men min fula kompis kommer och ställer sig emellan och tar tjejen ifrån mig Galen. Han var väl helt enkelt mer självsäker eller nåt. Hur hade det hjälpt honom att vara snygg i denna situationen?