Forumet - Tror ni på andar?

Tror ni på andar?

3930 1 18
Vad ser ni medium egentligen? Varför går de inte att bevisa? Jag skulle ha fotat direkt om jag nu såg något men jag har inte sett något utan bara skrämt upp mig själv. Jag har svårt att förstå detta då jag tror att de är mer önsketänkande eller att man lurar hjärnan men jag respekterar ändå era åsikter 

Inga kommentarer

Tråden har 18 svar. Sortera efter:

Bästa svaret

Spana också in:

De medium som finns på tv och lite mer offentligt är oftast överdrivet och ibland skitsnack. Jag vet det eftersom jag själv är ett "medium", alltså kan jag kommunicera med andar, ibland se dem, och känna deras  närvaro. Alla får tro vad dem vill om saken, detta är en del av vem jag är och det påverkar mitt liv något enormt. Så ja, jag tror på andar. Varför vissa kan och vissa inte kan se/kommunicera med andar är individuellt. Det är ens energi nivå som påverkar det, en speciell sorts energi. Det är de flestas teori iaf. Därför upplever också folk olika saker, men inte har den direkta kopplingen till andar. Och därför upplever vissa andra människor ingenting alls. 
Jag tror absolut på andar, kan bero på att min släkt är väldigt troende och vi har gjort olika saker för att kommunicera men andevärlden. Kan säga att jag har då fått uppleva saker som inte är mänskliga eller har en naturlig förklaring.  
självklart!, för mig så är det som sagt en ren självklarhet att sådant finns!
men sedan finns det ju självklart folk som tror på vetenskapen mer... jag tror på både och men som sagt... andar finns (tror jag iaf)