Forumet - Trotjänartråden

Trotjänartråden

2784 1 58
Ja, har umare någon trotjänare där hemma som alltid varit med ur och skur, typ den där 3310'an som grannen backade över med släp på fyllan men som ändå inte gick sönder eller en kniv som den förstfödde i varje generation i släkten har ärvt?
Vad har ni för gamla trogna materiella vänner?

Själv nyttjar jag fortfarande denna eminenta flaskjävel med sitt ursprung i "Landslagets Fotbollskola" 2003 eller något sånt där:

Spana också in:

När det kommer till kassar så har jag en förmåga att snåla rejält! Kanske med tanke på att ekonomin inte är den bästa & att jag fortfarande will be able att handla @ ICA..

Hur som haver, kvalitén är ju verkligen omotståndligt skitbra! Denna kasse har överlevt en jävla massa genom de närmaste åren..

Tro det eller ej, men denna har inte enbart används för att frakta saker och ting från den lokala mataffären, denna har i helt andra sammanhang lämnat Sveriges gränser för jobb i tuffare klimat!

Image
en vit isbjörnsnalle som heter Isbjörn som jag fick på min ettårsdag. Älskar Isbjörn [love]

En värdelös gitarr som låter förjävligt som min pappas bror hade när han va liten på 70-talet. Jag fick den när jag va 8. Hänger på min vägg nu. Gillar den fast den är värdelös.

har säker mer saker också. känner det på mig. fyller på.
STORM:


[sad][love]


Schism:

Jag har ett gosedjur (en nyckelpiga som jag vann på Tivoli i Köpenhamn) som hängt med mig i ur och skur de senaste åtta åren eller så. Han sviker mig aldrig, dansken. Visserligen knarkar han som bara den, men det får man ha överseende med...


Ja herregud, danskar will be danskar liksom.


passaro:

Har haft en jävla mugg CP-länge, från Arla som jag fick i lågstadiet när vi var på någon bondgård och gjorde jag-vet-inte-vad. Otroligt att jag inte råkat tappa den i golvet, har en vana att göra sådant. En vit med en kossa på, harj ag för mig.


En kaffekopp skall vara sliten och en aning försummad var det gäller diskningen, man ska ska kunna göra lite som arkeologer som kan se i olika jordskikt hur folk levde under olika tidsperioder när dom gräver ut typ någon gammal ökenstad, man ska kunna gå igenom kaffeavlagringarna på muggens insida och kunna konstatera att "jaha 2006 var ett gevaliaår för herr passaro" osv.

Folk som dricker sitt kaffe i glas bör tvångsomhändertas och sättas i läger någonstans i Härjedalen.
OF 5:

Har en odödlig nalle som förlorat huvudet så många gånger att det inte går att räkna men ändå lyckats överleva.


Dom verkar tåliga sådana där djur kan vi konstatera.
Paseo:

en vit isbjörnsnalle som heter Isbjörn som jag fick på min ettårsdag. Älskar Isbjörn En värdelös gitarr som låter förjävligt som min pappas bror hade när han va liten på 70-talet. Jag fick den när jag va 8. Hänger på min vägg nu. Gillar den fast den är värdelös.har säker mer saker också. känner det på mig. fyller på.


Grymt med gitarrer på väggen tycker jag i egenskap av mycket icke gitarrspelande ung man. [love]
dazed:

Grymt med gitarrer på väggen tycker jag i egenskap av mycket icke gitarrspelande ung man. [love]


Ja jag tycker också om det. Har 1 till akustisk o 1 el o en liten leksaksgitarr jag fick när jag va ujujuj väldans liten. Har 1 spetsig sak också men den vågar jag inte hänga upp pga mardrömsvideor på youtube huueee.
soundsystem:

Har en möbel från ett dockskåp, en kaffebryggare. Jag har aldrig direkt hållit koll på den.. ändå har den följt med överallt i typ 14 år, om inte mer. Lite märklig detalj.


Kanske skulle bli stort tomrum om den försvann? You newer know what you got til it's gone. [crazy]
Kom på två saker som man nog skulle kunna kalla för trotjänare. Den ena är en tröja som jag fick av min mormor. Den har lite hål över ryggen pga råkade lägga den över en kaninbur en gång i tiden men annars har den klarat de nästan tolv åren alldeles utmärkt. Använder den som sovtröja.

Image

Vill man ha kvalitetskläder ska man visst åka till Kolmården.

Den andra saken är en brevöppnare som ser ut som ett litet minisvärd. Minns inte exakt hur länge jag har haft den dock.

Image