Forumet - Trovärdigheten i denna film angående förintelsen

Trovärdigheten i denna film angående förintelsen

9059 0 175
Hej!
Jag är en tjej som alltid vill granska och verkligen få fram sanningen bakom olika ting. Tex hur Aftonbladet alltid ska vända och nästintill förfalska informationen dom har i sina tidningar.

Anyway, ja såg denna filmen


men innan ja vill berätta för mina vänner så vill ja att ni granskar infon som filmen visar. Ignorera det löjliga som är i början med publik-skratt-bakgrundsljud m.m.

Så, stämmer detta?

Har också sett en timma på denna film
och det är verkligen intressant och ja börjar tro att allt detta mördande hit och dit är en stor bluff..

Men det blir lätt att man stirrar sig blind så nu är det upp till er att granska den första filmen och berätta för mig hur det egentligen ligger till!

kram
Rödingajäveln:

Du har sett två foliehattsfilmer på YouTube, och det blev du förintelseförnekare av? [rolleyes] Låter ju inte alls helknäppt....


Säger marxisten som tror sig stå på de svagas sida, de "svaga" som inte ser dig som något annat än just en nyttig idiot. Du är inget annat än en "whitey" som alla andra i deras ögon. Var snäll och stå inte i vägen för demokratin.

Spana också in:

Har sett den filmen Panda.

Alltså vad ja har förstått det som så har 6miljoner judar dött. Därav 1,3 i auswitch och 1,5(?) i dom andra lägrerna.

Det var en alldeles för liten plats att trycka in 200 000 människor i både omklädningsrummet och gaskammaren.

Och det skulle ta flera år att kremera dessa 200 000, ÄVEN om man nu fick in dom 5st i en ugn så skulle de ta lika lång tid.

Omklädningsrummet samt gaskammaren heter, engligt auswitch ritningen, corpscell 1 (omklädningsrummet), och corpscell 2 (gaskammaren).

Eftersom att dessa va under jord så förvarade man döda människor där för att inte sprida sjukdommar/förmultna.

Och bilderna man sett på alla sjukt smala judar är tagna emot slutet av kriget då tyskland blev invaderat. Kaos bröt ut och tyskarna fick nästan fick överge lägrerna. Då fick inte heller judarna någon mat.

Men ja vill att ni ska granska filmen/filmerna och motbevisa mig..
Sputnik_i_rymden:

Säger marxisten som tror sig stå på de svagas sida, de "svaga" som inte ser dig som något annat än just en nyttig idiot. Du är inget annat än en "whitey" som alla andra i deras ögon. Var snäll och stå inte i vägen för demokratin.


Va? Jag är organiserad för mig själv och min klass. Inte för "de svaga". Utifrån min position som arbetare har jag ett visst klassintresse, och jag har större chans att kunna storskaligt förändra min situation ifall jag kämpar tillsammans med andra arbetare. Kollektivt egenintresse.
Håll är till ämnet istället för att svamla ut om hur man lägger in youtube-klipp i ens inlägg (noob förövrigt).


Förintelsen är långtifrån en bluff.
Finns hur mycket bevis som helst, ögonvittnen, order på papper som finns bevarat, egna tyska officerare som erkänt etc etc...
För att man ser på youtube-filmer där nån nazist postat filmen är knappast bevis för någonting.

Image
Tack Amboshed och Venfort! Äntligen någon som kan hålla sig till ämnet!

Jo att det finns papper och ögonbevis har ja förstått men mycket lögner också, väldigt mycket. Den andra filmen ja postade, mellan 00.30-01.00 (tror ja) bevisas det att massa saker inte stämmer.

Men hur ligger det till med gaskammaren nu då? I Auswitch, ja tycker det låter ganska logiskt att den inte användes till att gasa ihjäl människor.. Fast vad vet ja, argumentera gärna. Vill gärna ha en diskussion.

Och nej ja vill inte glorifiera nazisterna eller krig överhuvudtaget men det är upp till er nu att bestämma om ja ska tro på alla historier eller inte.

- - - - - - - - - - - - - - - - - Sammanslagning 1 - - - - - - - - - - - - - - - - -


Kollade nu lite snabbt på filmen och nästa hela första timman så bevisas det att en massa lögner spridits=/
filipsson1992:

Men hur ligger det till med gaskammaren nu då? I Auswitch, ja tycker det låter ganska logiskt att den inte användes till att gasa ihjäl människor.. Fast vad vet ja, argumentera gärna. Vill gärna ha en diskussion.


Huruvida människorna dog i just den gaskammaren eller på något annat sätt kanske inte spelar så stor roll när vi uppenbarligen saknar 1,3 miljoner människor?
Lätt att bli lurad idag men kanske hade varit svårare att förneka något sånt här för 65 år sedan då hela stadsdelar var öde.
filipsson1992:

Panda precis, då var det kaos och förödelse. Men hur kan denna lögn pågått ända tills nu? Vi lever lixom på 2000 talet.


Menar inte så[tired] Menar att det saknades flera miljoner människor i europa. Människor med familj och vänner. Då hade det setts som helt absurt att påstå att Förintelsen aldrig inträffat.


filipsson1992:

Och på tal om lögner, det spreds ju en massa lögner om nazisterna med jude tvål, judars hår användes till madrasser, lampskärmar etc etc


Dessa "lögner" är ju däremot väldigt lätta att förklara. Det sprids ju självklart skräckhistorier om nazisterna och vad dem gjort. Finns ju massor med liknande historier.

Tycker du ska läsa på mer om Förintelsen å inte låta din kunskap begränsas till 2 vinklade propagandafilmer.
Panda ja har läst mycket om krigena när ja gick i skolan men allt säger samma sak. 6 miljoner judar dog, massa brändes, stora läger med gaskammare.

Men sen helt plötsligt visar nya siffror att 3mil dog och sedan att 1.3 dogm bland annat i auswitch. Det finns döda judar dom fortfarande lever, en gaskammare som inte ens rymmer de 200 000 som gasats och krematerings ungnar som rymmer soppas lite att tiden inte finns nog.

ush massa att tänka på just nu, krig som krig det förnekar ja inte men ja tror att det mesta är påhitt/missförstånd och lögner :/
Kolla här, om man läser på http://en.auschwitz.org.pl/h/index.php?Itemid=3&id=32&option=com_content&task=vi... så står det att 900 000 gasades ihjäl. Dessa kom inte ens in i lägret ut gick direkt(?) till gaskammaren. Okej det är nästan 1miljon människor.

Kolla här då http://www.scrapbookpages.com/auschwitzscrapbook/tour/Auschwitz1/Auschwitz08C.ht... det är bilder på gaskammaren. Den är ju förbannat liten alltså! Ja tror inte ens 300 pers får plats där inne. Och inte nog med det så skulle alla bäras upp och sedan kremeras.

Och ifall 900 000 judar skulle gasas och sen kremeras, detta borde ju ta flera veckor kanske till och med månader!
filipsson1992:

Och ifall 900 000 judar skulle gasas och sen kremeras, detta borde ju ta flera veckor kanske till och med månader!


Det höll inte direkt på under några dagar det där...filipsson1992:

Kollade nu lite snabbt på filmen och nästa hela första timman så bevisas det att en massa lögner spridits=/


Så allt som sägs på film, tv och annat media är sant för att det står eller sägs där?
Men El Guaje fick då dom vänta inne i lägret så länge?

Kolla här http://en.wikipedia.org/wiki/Cremation
"The time required for cremation varies from body to body, and in modern furnaces may be as fast as one hour per 45 kilograms (99 lb) of body weight." om vi då kör på det värsta och säger att 900 000 människor vägde 45kg var (högst osannolikt) så skulle det ta

45 * 900 000 = 40500000 timmar.
Om vi då tar 40500000 timmar delat på 24 (ett dygn) så får vi fram 1687500 så många dygn.

Tar vi då 1687500 dygn delat på 365 (året) så får vi fram detta 4623. Om ja gjort fel nu på uträkningarna så svara gärna med en korrekt uträkning.

Alltså skulle det ta 4623 år att kremera 900 000 judar.