Forumet - Tusenbröder

Tusenbröder

419 0 9
Det här är en diskussionstråd om serien tusenbröder. Den har lagts ut på öppet arkiv och jag blev jätteglad.

Jag såg tusenbröder som liten, då tyckte jag om den. Jag kan inte sluta titta men nu hatar jag den. Jag vill berätta varför.
obs spoilers.
Hoffa är asdum hela tiden. Han är inte trovärdig och hans val är fullständigt obegripliga. Först så tar han ett lån av maffian, fast han egentligen kan be sin familj om hjälp. Sen rånar han en bank för att betala tillbaka lånet. Fast han egentligen kan be sin familj om hjälp. Sen så slösar han bort rånbytet på att shoppa. Fast han borde betala av sitt lån till maffian. Sen rånar han en till bank för att betala rånet. Han får jättemycket pengar. Men då de är otvättade och maffian kräver dubbla summan för sådana pengar. Det är bara en tiondel av bytet de vill ha. Men då rånar han en till bank istället.
Sen ska han sluta, men hans kompisar vill råna en värdetransport. Så då gör han det också. Sen är första säsongen slut och han hamnar i fängelse.

Någonting annat som är dåligt är att han säger "okej?" hela tiden. Det gör de flesta i tusenbröder. Jag förstår inte när manusskrivaren tittade på sitt manus. Såg han inte alla "okej?"? De är över allt. Eller så pratade man så för tio år sedan. Gjorde man det?

Nu kan ni diskutera mer om serien.

Spana också in: