Forumet - Tuttrevolution!

Tuttrevolution!

3691 1 386
UPP TILL TUTTKAMP!
Första staden: GÖTEBORG.
Första möte: lördagen den 25 februari, mot kvällen (mer info kommer) - stöd, planering och allmänt prat inför aktionen.
Dagen T: söndagen den 26 februari, 10.30 utanför Valhallabadet.
Vilka får komma? ALLA (haha) - var med i kampen, antingen som medflashare eller som moraliskt stöd. Säg gärna till också.

But why?!
Vi är trötta på de eviga s.k argumenten som yrkar mot kvinnors rätt att välja om de vill bära brösttäckare eller inte – ett val som för männen står öppet. Motargumenten för kvinnors rättighet att välja är många – men tänk om brösten inte längre ses som sexuella? Tänk på alla äckliga gubbar som får stånd och herregud TÄNK PÅ BARNEN!

Men vi vet att detta enbart är godtyckliga argument som grundar sig i okunskap. En annan människas bröst är inte till ditt förfogande att bestämma över för att du skall kunna tända på dem. Att ”äcklig gubbar” får stånd är ju den summan av det automatiska sexualiserande vid första anblick av en kvinnas nakna bröst. Och barn har ingen inbyggd instinkt att bli rädd för bröst. Allt är påhittat, och vi vill ta kampen att bryta ner dessa strukturer som vi finner förhindrar oss som fria människor.

Något intresse?

Spana också in:

Myksa:

Så jävla less på alla fånerier. Lägg energin på något nyttigt istället. [zzz]


Jag finner det inte fånigt [no-no]

- - - - - - - - - - - - - - - - - Sammanslagning 1 - - - - - - - - - - - - - - - - -

Budolicious:

Kvinnobröst främst (men det är skabbigt att gå med bar överkropp som man också, om man inte är på stranden.


Tycker inte godtyckliga särbehandlade regler samt en annans människas lust ska inskränka på en annan människas frihet.
Budolicious:

Tycker bara hela denna sak känns som ett totalt ickeproblem, reta upp sig bara för sakens skull osv.


Det tycker inte jag. Tycker det är viktigt att främja människors gemensamma kämparglöd oavsett om det gäller att gympasalen i skolan är för kall eller om människor kräver jämställda regler. Jag tycker inte något som folk tar illa av är ett ickeproblem, och att du dömer ut det som det tycker jag är rätt slakt.
Jungman Jansson:

Finns väl för övrigt ingen explicit lag som säger att kvinnor inte får vara barbystade offentligt (men är möjligt att anmäla för förargelseväckande beteende)?


Nej, men vi får se om vi blir utkastade. Planen är ju inte att bli utkastade utan snarare att föra fram vad vi anser är viktigt i ljuset samt att det är chill att bada och umgås med människor (tycker jag).

Och att kunna specificera förargelseväckande beteende utav att några kvinnor klär sig likadant som män låter väl ändå lite 1800-tal?