Forumet - Tv-program![confused]

Tv-program![confused]

1464 0 54

Spana också in:

isola:

men det är ett sjukt bra program för barn att se.


Vet ej om håller med.
Tanken är ju god - att lära barn att det finns de som är annorlunda osv. Men Joelbitar var ofta mest ångest. Minns tillfällen då jag tyckte att det inte bara var Joel som var läskig, utan också själva stämningen i scenerna, hur uppgivnad Joels föräldrar lät ibland eller när de blev irriterade på honom och inte lyckades dölja det.
För det mesta handlar det ju bara om att Joel gör nåt dumt som han inte borde göra och det enda man får se är hur Joels föräldrar försöker övertala honom att låta bli. Man fick för det mesta inte se någon upplösning på det hela heller [shake]

Bara obehaglig ångest.
Miceparade:

det enda man får se är hur Joels föräldrar försöker övertala honom att låta bli. Man fick för det mesta inte se någon upplösning på det hela heller [shake]


Alltså så är Joel nästan som vilket annat barn som helst, tror att det var det som var idén med programmet. Men håller med om att hans föräldrar var rätt om sig och kring sig med honom.
Men han verkade vara en en lycklig pojke iaf, men tycker att det förstörde lite när de lät filmteamet följa med på dagis, han blev så distanserad från de andra barnen då.