Forumet - tv-spel = film

tv-spel = film

546 0 47
fuck you jävla cp tv spel

man går 10 steg, film. man går 20 steg, film. det kommer en boss, man slåss. film. man går 10 steg till. film. man hittar en grej på marken. film. man går 20 steg. film.


jag försökte spela final fantasy 10 men det gick inte för det var en film
jag tänkte spela kingdom hearts 2, och väntade på att spelet skulle börja, men filmen var spelet

lol

Spana också in:

Dräparen:

vad menar du ens med filmspel? :(


Artie:

man går 10 steg, film. man går 20 steg, film. det kommer en boss, man slåss. film. man går 10 steg till. film. man hittar en grej på marken. film. man går 20 steg. film.


Dräparen:

men MGS-spelen har väldigt långe filmsekvenser, har för mig att i tvåan finns en filmsekvens som är typ nästan en timme.


hemskt
ohdeer:

Är det ens värt att se hela när man spelar det för första gången? Låter extremt.


Jag satt mest och väntade på att filmen skulle ta slut [blush] spelet spårar ut något stört i slutet och allt blir mest bara fjantigt och innehåller gigantiska mängder trams. tyvärr är det dock det mest minnesvärda med spelet då det inte liknar något annat då.

men skulle nog mest säga att metal gear solid 2 inte är värt att spela alls, någonsin. trean är dock en av de bästa spelen jag någonsin spelat.

dock har jag för mig att det är en väldigt cool "punchline" i slutet på trean man måste ha spelat ettan och tvåan först för att förstå [sad]

Artie:

typ hälften av spelandet går åt till att se på filmsnuttar


alltså, de första tre timmarna av de spelet när man spelar som "Roxas" är helt fantastiskt superusla. Jag hade väntat på det spelet oerhört länge och höll på att typ dö för det var så sämst, men sedan får man spela som den "vanliga" huvudpersonen och då blir spelet sjukt väldigt bra.

har du spelat ettan?
Dräparen:

Jag hade väntat på det spelet oerhört länge och höll på att typ dö för det var så sämst, men sedan får man spela som den "vanliga" huvudpersonen och då blir spelet sjukt väldigt bra.


har varit hos mulan och det var också sämst, film på film på film!
Dräparen:

har du spelat ettan?


ja, och nu hade jag sett fram emot tvåan som en förlängd nostalgitripp efter jag spelat om ettan. men det känns inte alls som samma spelupplevelse som ettan, där är det ju fint när man kommer till en ny värld och får springa omkring och upptäcka den. nu kommer man till ny värld, och så går man några steg, får en film som visar vart man ska gå, går några steg, en till film som visar vägen, ja. Känns helt galet linjärt och trist, som en film man måste trycka på några knappar för att se vidare på, istället för ett spel.

blir det bättre?
har kommit till colosseum och det känns inte bättre där.