Forumet - Två frågor om pungen/pungkulorna!

Två frågor om pungen/pungkulorna!

2519 0 6
Hej! Jag har två frågor om pungen/pungkulorna! Den första: Min ena pungkula är lite mer fri en den andra. Den kan åka runt lite mer och sitter nån centimeter högre upp ibland. Är detta normalt eller farligt? Fråga nummer 2: Lite snett åt vänster på min vänstra pungkula finns det en liten grej som också kan åka runt! Den är inne i pungsäcken så jag ser den inte! Den är fri och verkar inte sitta fast i själva pungkulan! Jag undrar om detta kan vara en del av kulan som har lossnat eller om det bara är nån tråd eller nåt som är inne i pungen. Om det är en del av pungkulan som har gått av så undrar jag om det kan göra mig steril på den kulan eller hela pungen?

Tacksam för svar!
Mvh Simon
genus:

Det första är normalt, pungkulorna är inte identiska. I alla fall på de jag har känt på, hehe. Det andra vet jag inget om, kolla på ungdomsmottagningen om du är orolig då ingen här kan ge dig exakta svar.


Tack :D tror själv att den andra frågan inte är nåt allvarligt eftersom det inte gör ont och det har inte påverkat sperma produktionen vad jag vet :D

Spana också in: