Forumet - Två killar?

Två killar?

472 0 32
Jag har en pojkvän som jag älskar sen 2 år tillbaka. På senaste tiden har vi inte träffats så mycket, han har verkat rätt så frånvarande och jag känner att han inte bryr sig längre.

Har nu börjat träffa en annan kille, som inte vet om att jag har pojkvän. Jag gillar den här killen och han bryr sig verkligen om mig. Tror att jag börjar få känslor för honom. Jag vet inte vad jag ska göra, kan ju inte precis fortsätta med båda två..

Är det otrohet? Hur kommer man smidigast ur denna situation utan att såra för mycket?

Spana också in:

Om du älskar din pojkvän så mycket kanske det är värt att tala om för honom hur du känner. Då kan ni jobba på det tillsammans och må bättre i er relation. Att hoppa till den andra killen är kanske en enkel lösning, men då har du ju inte försökt förbättra din och din pojkväns förhållande. Kanske är trist att inte ens ge det en chans.
Chibibbi:

Om du älskar din pojkvän så mycket kanske det är värt att tala om för honom hur du känner. Då kan ni jobba på det tillsammans och må bättre i er relation. Att hoppa till den andra killen är kanske en enkel lösning


Jag har försökt prata med honom men man når inte fram. Jag vet att han har mycket att göra men kan man inte ta sig tid för sin flickvän så känns det ju inte som att han ska ha någon.
Skordatura:

Tycker att du ska prata med din pojkvän först, och fråga honom varför han beter sig frånvarande. För jag antar att han inte alltid varit sådan? Risken finns ju att han också har någon tjej nummer 2, precis som du har en kille nummer 2.


Nej han har ju inte det. Ska försöka få ett allvarligt snack med honom, men han drar sig alltid undan. Men det kan ju säkert vara så.. att han har någon annan.