Forumet - 2 personlighetstyper. Vilken är du?

2 personlighetstyper. Vilken är du?

1730 0 56

1. Beter sig på ett visst sätt mot andra för att få något tillbaka. 

T.ex snäll men har baktanke att få tillbaka bekräftelse/acceptans/osv. Eller trycker ner andra för att försöka höja sig själv. Dens välmående är beroende av stimulans den får av andra.

2.  Njuter av att hjälpa/få sin omgivning att må bättre, men förväntar sig inget tillbaka från dem eftersom den redan har allt den behöver. 

Jag vet ingen är så svart och vitt och cp-undersökning och cp svarsalternativ osv osv osv men vill se vad folk väljer om de måste välja en av dom...? Skeptisk

Vilken är du?

Spana också in:


Börg: 2
det lutar mer åt 2 än 1 iaf. jag har aldrig någon baktanke när jag hjälper någon, jag gillar att ställa upp för andra.  men samtidigt kan jag inte hela tiden göra saker för andra utan att få något tillbaka. det är ju lätt hänt att man blir utnyttjad för sin välvilja annars.  jag förväntar mig ändå att få hjälp och stöd (om det är en person jag har en relation till) när jag behöver det.  men inte av anledningen att "ah jag gjorde ju en sak för dig då", utan för att relationer bygger på ömsesidighet. men ah, jag tycker japanen beskrev det bra!
Vilket fint minne Hjärta
isola: Har ett tydligt minne av hur jag när jag gick på förskolan ivrigt väntade vid fönstret tills ett och tvåårsavd skulle gå ut på gården och frågade då en fröken om jag också fick gå ut, vilket jag fick. Nästa minnesbild är hur jag nöjt går runt på förskolegården med en liten unge hållandes i mitt lillfinger.
Samma unge hade ingen förälder med sig på en förskoleutflykt till någon ö någonstans så hon fick gå med mig och min pappa. Jag gick och höll i henne då med. Finns en bild på hur hon och jag sitter på en bänk vid en korvgrillningsplats och hon knappt syntes bakom bordet framför