Forumet - Två sekunder

Två sekunder

315 0 13
De är så att jag ska skriva en krönika, (det är skolarbete) och jag vet inte riktigt om den jag skriver nu håller så kommentera gärna vad ni tyckte :)

Två sekunder

Varför gjorde du det? Varför just du pappa? Varför just min pappa?

Det tog dig bara två sekunder för dig att ta ifrån oss något som vi aldrig kommer förstå. Det tog två sekunder för dig att krossa oss andra som är kvar. Det tog två sekunder för dig att ta ifrån en fru sin livs kärlek, två sekunder för dig att lämna två barn utan sin pappa, två sekunder för att lämna två föräldrar utan sin son, två sekunder för en lillebror att förlora sin enda storebror. Det tog dig två sekunder att avsluta någons liv, men det du inte vet är att du inte bara tog hans liv, utan hela hans familj dog med honom.

Han fick bara två sekunder att tänka sin sista tanke, två smärtsamma sekunder. För under dem två sekunderna fanns en enda tanke i hans huvud. - ”Jag fick aldrig säga ”Hej då” till mina barn.” Hans sista två sekunder i livet bestod av rädsla, smärta och sorg. Två sekunder av ren och skär plåga.

Det kanske tog två sekunder för dig men för oss som är kvar är det inte bara två sekunders plåga. För oss är det en livstid av sorg, undran, smärta och ilska.

De säger att tiden läker alla sår, med det är fel. För sorgen av att inte få krama sin pappa mer, inte höra hans röst eller att aldrig kunna spela fotboll med honom igen läker aldrig.

Spana också in: