Forumet - Tvätta navelpiercing 3 gånger per da????

Tvätta navelpiercing 3 gånger per da????

483 0 2
Jag har en navelpiercing som är 1 vecka gammal och den är lite svullen, irriterad osv. Jag rengör den med en spray från piercingstudion men har också hört att koksaltlösning är jätte bra att få bort bakterier och sånt. Kan jag typ använda sprayet på morgon sen runt 15-17 tiden bara ha lite koksaltlösning och sen innan jag lägger mig ta sprayet igen. Kan man göra så? Eller blir en irriterad då???

Inga kommentarer

Tråden har 2 svar. Sortera efter:
Koksalt är jätte bra(utan jod). Jag brukade hälla upp i ett litet glas och trycka det mot min navel så den liksom badade inuti glaset med koksaltet.
Undvik handsprit eller andra alkoholbaserade produkter eftersom det är ärrbildande och torkar ut. Om det känns torrt så kan de vara skönt med en anti bakterielsalva eller bara nån helosan salva.

Var noga med att inte pilla under de första veckorna, om du måste så sprita in händerna ordentligt! Var också beredd på att även om du sköter tvättningen så kan din kropp stöta ut smycket, börjar det kännas för tunt mellan smycket och huden så ta ut det i god tid.
Tvätta som mest 2-3 gånger per dag.

lycka till!
Det blir irriterad, men handsprit är bättre. 

///Min kompis