Forumet - Tvätta nyköpta kläder innan användning

Tvätta nyköpta kläder innan användning

3391 0 47

Spana också in:

nubbie:

Beror på vad det är för plagg (Du röstade på detta alternativ)


begagnade kläder som sitter nära kroppen och lakan brukar jag tvätta innan användning. de förstnämnda eftersom jag inte litar på att personen som lämnat in dem tvättat dem, och lakan eftersom jag inte vill ligga och andas in kemikalier hela nätterna i en till två veckor. egentligen borde man tvätta allt som tål det och inte är ekologiskt direkt efter inköp, men men. jag köper icke-begagnade kläder så sällan, så det jag får i mig av att ha på mig typ en sprillans ny t-tröja två dagar en gång i halvåret känns rätt försumbart.

när/om jag får barn kommer de inte få ha på sig något nyköpt som inte tvättats minst en gång innan. palla rubba hormonprocesser hos organismer i snabb utveckling.
nubbie:

Beror på vad det är för plagg (Du röstade på detta alternativ)


var väldigt noga (eller mamma var) att kläderna skulle tvättas innan användning när jag var barn. men nu är jag inte lika noga. underkläder brukar jag tvätta.
men händer ofta att jag springer och köper ett plagg för att jag är akut behov (eller det är jag väl aldrig, har massa kläder, man tror att jag är det) av ett plagg att ha ikväll/imorgon/nått speciellt tillfälle. och så brukar jag inte hinna tvätta.
S3ON:

Tvättar alltid kalsingar. [smile]


Fingerprints:

tvättar underkläder och badkläder


Nu skämtar ni va? Vad pryda ni är alltså..
Att dra på sig nya fillingar och strumpor är bland det skönaste som finns. Vad finns det att vara rädd för? Ingen vettig människa provar sina underkläder i butiken.