Forumet - tvål allergi eller?

tvål allergi eller?

2197 1 14
På den senaste tiden så har jag märkt något konstigt med överkroppen och nederkroppen. Det började från när jag köpte en sån här grön schampoo ( är en kille) och började använda den för att den luktade riktigt gott. Sedan efter detta så har jag märkt att jag fått massa såna alltså det är svårt att beskriva men det är såna här små klumpar som att kroppen kliar och reagerar på något sätt. det brukar också klia till på armen och lite överallt på bröstet asså mellan bröstet och halsen. Sen blir jag röd efter ett tag och jag försöker undvika att klia för att det röda ska försvinna. Hur kan jag vara säker på att det är schampoon som gjort detta? schampon tar jag över hela kroppen när jag duschar  och då ska det ju klia överallt på kroppen ju. Men det orsakar bara armen rumpan och magen typ. Behöver veta problemet till detta för att det är så jobbigt att misstänka att det är schampon som gör det när det kanske inte är schampon som orsakar detta problemet. need som help here plz både killar o tjejer.
Det kan vara så att du antingen är alergisk mot perfym eller är känslig mot det. Eftersom att du får utslag med prickar/bucklor är du nog allergisk. Du borde nog söka upp läkare, och omedelbart sluta använda det schampot.
Att det kliar när man använder tvål och duschar varje dag kan vara för att man torkar ut huden, men får man bucklor på huden så är man nog allergisk.

Spana också in:


Trevlig-Snubbe: Det kan vara så att du antingen är alergisk mot perfym eller är känslig mot det. Eftersom att du får utslag med prickar/bucklor är du nog allergisk. Du borde nog söka upp läkare, och omedelbart sluta använda det schampot.
Att det kliar när man använder tvål och duschar varje dag kan vara för att man torkar ut huden, men får man bucklor på huden så är man nog allergisk.
alltså om jag är allergiskt mot schampon då ska det väl klia överallt på kroppen? just nu så är det bara magen och nedre delen som kliar...