Forumet - Tvångssyndrom.

Tvångssyndrom.

394 1 5
Hej! jag undrar om vad ni vet om tvångstankar eller tvångshandlingar? 
Jag var hos läkare och sa att jag har tvångssyndrom och att jag behöver ta medicin varje dag men jag vill inte ta det eftersom jag har läst om quetiapin (medicinen) och det står så negativa biverkningar. Så saken är att jag vill må bättre men samtidigt vill jag inte riskera mitt liv för något. 
kan du vara snäll och berätta för mig om du hade samma problemet eller om du tog quetiapin?

Inga kommentarer

Tråden har 5 svar. Sortera efter:
Har inte tvångssyndrom men har tvångshandlingar. Har inte testat din medicin men jag skulle säga att du borde lita på din läkare. Om det blir helt sjuka biverkningar så får du väl helt enkelt sluta. E ju ändå värt o testa tänker jag. Äter medicin för en annan diagnos som oxå har en hel del biverkningar som vissa var rätt obehagliga. D gäller ba o testa sig fram t rätt dos. Lycka till!

Spana också in:

jag tänkte ungefär så när jag var cirka 11 år gammal. Till exempel, när vi var vid flygplatsen i Grekland, och vi gick förbi bilar, fick jag en känsla att jag behövde se på en av bilarnas registreringsskylt; annars skulle det störa mig resten av mitt liv. Jag såg inte på registreringsskylten. Jag minns det än idag. Dock stör det inte mig