Forumet - Tvångstankar om graviditet

Tvångstankar om graviditet

2398 0 4
Är ny på sidan, så hej alla!
Men nu till mitt problem, vet inte om man får fråga såna här frågor här men jag gör det ändå.
Jag inbillar mig graviditet HELA tiden. I 3 månaders tid. Jag tar gravtest 24/7, men alla är negativa men det verkar inte lugna mig.  Jag går på p-piller och tar dom som jag ska, får ingen mens av dom och har inte fått på de 3 åren jag gått på dom. Så försenad mens eller liknande kan jag inte veta. Har en pojkvän på 2 år och ja, vi har ju sex.
Nu till grejen, jag fick magkatärr för ett tag sedan men det ”försvann” så jag slutade med magmedicinen. Smärtan jag har nu känns olik mot den jag hade med magkatärr. Jag har någon sorts smärta i magen, som träningsvärk i nedre delen av magen fast jag inte tränar, gör bara ont när jag trycker ut eller in magen. mår illa då och då men det är inprincip allt. Notera att jag INTE vill ha barn. 
Snälla någon, hjälp mig. Låter mina symtom som graviditet eller är det hjärnan som spökar igen?

Inga kommentarer

Senast ändrad 17 Jan 2018, 23:40 av H4nn416
Tråden har 4 svar. Sortera efter:
Från någon som ska ha barn: du känner definitivt om du är gravid. Det är väldigt sällsynt att man har så vaga symptom att man inte vet till hundra procent att det nu är något annorlunda som händer i kroppen.

Har du inte mens så har inte heller ett ägg släppt: har ett ägg inte släppt kan du inte heller bli gravid. Ägglossning krävs för att du ska kunna bli med barn.

Spana också in: