Forumet - 20 år av depression

20 år av depression

933 0 9
Låt mig hålla det kort. 

Jag är en 20 årig kille som har problemet att jag är både oskuld och okysst. Jag har insett att jag inte riktigt är den killen man vill vara tillsammans med. Runt 17 års åldern när jag gick i andra klass på gymnasiet var jag så himla kär i en tjej, vi gick och tränade tillsammans, umgicks och hade det allmänt trevligt tills hon sög av nån random snubbe på nån fest och min kärlek dog för henne. Sen dess har jag gett upp på tjejer då jag tidigare alltid blivit nobbad eller friendzonad av alla. Mina år av ensamhet har byggt upp dåliga värderingar för tjejer. Det jag menar är tex om en tjej inte är oskuld så får jag direkt reaktion "wow vilken hora" MEN JAG VET att det inte är så och självklart kan människor ha tidigare partners men det faktum att jag är och har alltid varit så ensam och aldrig ens kysst någon får mig att tänka annorlunda. 
Jag står inför valet att ge upp på tjejer och leva mitt liv som jag alltid gjort ensamt eller bara ta livet av mig.

För ni vet ju vad dom säger:  "Livet är en dröm och döden är när vi vaknar". Jag lever helt enkelt bara en mardröm:) Vad sägs som att jag vaknar?

Kommentarer (1)

  1. luugnt är me oskuld 19 bast Trött

Tråden har 9 svar. Sortera efter:

Bästa svaret

Asså blir så ledsen när jag läser sånt här. Att man ens känner en press för att kyssa och ha sex med nån första gången är ju egentligen bara pga ens omgivning o det borde inte vara så! Det är jätte jätte många som är 20 och inte har det. De flesta av mina kompisar är 17 och har aldrig kysst nån och det finns 40 åringar som aldrig kysst nån. Du ska verkligen inte må dåligt över det och det är ju absolut inget du ska behöva ta ditt liv för!! När du minst anar det dyker din drömtjej upp och känn ingen stress över det
Sätt inte en permanent etikett på din panna bara för att det inte har gått så vidare bra. Du är 20 och har hela livet framför dig att göra både framsteg och misstag. Uppmuntra dina framsteg och lär dig av dina misstag.

Lägg tjejerna åt sidan tills vidare och fokusera mer på dig själv. Stärk ditt självförtroende och gör vad du känner är bäst för dig och ingen annan. Sträva efter att bli självständig och oberoende av alla andra så gott du kan.

Du har ditt liv och alla andra har sina. Beter sig någon du gillar eller respekterar på ett dåligt sätt som gör att du slutar kolla på den personen på samma sätt så låt det vara, släpp det och gå vidare med livet. Jobba på att bli bättre att hantera dina känslor och gör det inte till något destruktivt. För du får inte ut något vettigt alls av att göra så och det får oftast inte någon annan heller.

Börja tänk mer på den positiva sidan för att undvika negativa tankar som kan förstöra ditt liv. Dina omständigheter är väldigt bra jämfört med alla andra så det sista du ska göra är att kasta bort din chans som du har nu. Ta vara på din egna tid och slappna av emellanåt när det gäller dina krav du har på dig själv. Negativitet är svårt att undvika helt så du får minimera det så mycket som möjligt. Det kan vara bra och det är normalt att känna sig nere samt vara tveksam över sig själv. Så länge det inte är allt för ofta och för mycket.

Det är inte bara du som lever ensam och det är viktigt att du förstår det. Man kan inte välja vem som ska gilla dig och vara nära dig. Men du kan välja vad för slags person du vill bli och på vilket sätt folk ska se dig på. Vill du bli den glada, lugna killen som uppskattar livet i helheten och ser både positiva samt negativa saker i livet eller vill du må dåligt och missa alla häftiga saker som väntar på dig i framtiden om du bara ger det en chans och gör ditt bästa? Tänk på detta och se hur du känner dig. Du är inte ensam med att vara ensam.

Spana också in:

Känner igen mig i det du skriver, men jag skulle aldrig ta livet av mig, men förstår hur du känner med att ge upp.

Jag har alltid varit singel men jag har frågat chans på ca 5 tjejer men fått nobben varenda gång och då tappar man liksom suget.

Det viktiga för mig som håller känslorna i schack så att säga är att ha en hobby. Jag har till exempel bestämt mig för att spela piano tills jag blir riktigt överjävlig på det för det är så kul att spela.

Hoppas du fick med dig nåt viktigt och att du inser att det inte är värt att ta livet av sig över en tjej.
samhället skapar detta, det pratas om sex högt och lågt och hur det kan vara osv, jag är 23 och oskuld och okysst så du är inte ensam men ja har valt att försöka se de som att händer de så händer de liksom. Men som sagt samhället och att inte veta en så stor sak tär på en stundvis och de suger och man förstår inte vad man gör för fel, men det behöver inte vara att man gör fel utan att man bara stöter på fel typ av tjejer hela tiden. Jag brukar tänka att en dag så kommer den äkta kärleken dyka upp.
Sorry kompis men det där på slutet var rätt så cringe. Sen undrar jag också varför du frågade aldrig ut tjejen du var kär i.

Skaffa någon dating app kanske. Prata med folk. Gå på fest ifall du gillar sånt. Sitt bara inte och tyck synd om dig själv.
cue the feminist hate squad