Forumet - 20 År - Fortfarande oskuld. Bra/Dåligt?

20 År - Fortfarande oskuld. Bra/Dåligt?

2391 0 10
I dagens samhälle (I alla fall i Malmö) är det ganska vanligt att man förväntas tappa oskulden relativt kvickt (Mellan 17-19 år). Dock fyller jag 20 i slutet av Maj månad, är fortfarande oskuld och undrar ifall det är bra eller dåligt. Det är inte så att jag "sparar mig" tills jag blir gammal, jag försöker helt enkelt inte lika mycket som andra. Tar t.ex. på mig det som är bekvämt istället för det som är snyggt och går inte runt med snyggaste frisyren i världen med den bästa parfymen. Jag bara gör, det jag tycker är skönt och tar inte onödig tid från min vardag.

Kanske jag låter förväntningar av andra sätta för mycket press på mig, men undrar ändå vad ni andra tycker.

Tack så mycket i förväg
Det är egentligen normalt.
Var inte stressad. Man ska egentligen tappa sin oskuld med någon man verkligen tycker om och med någon som uppskattar dig för vem du är. Dvs inte för att du är snygg, har magrutor osv osv... Om du vidgar dina sociala kretsar kommer du förmodligen att stötta på någon som gillar dig, det är jag övertygad om. Eller tycker "hon" bara upp. Vem vet?

Det kommer, var inte orolig. 

Spana också in:

Är det vanligt att bli ihop redan under grundskolan på högstadiet? Självklart men jag var så barnslig då fortfarande så sa nej på min chans då jag inte visste innebörden med ett förhållande. Jag är fortfarande imponerad hur några kan vara tillsammans än idag efter så lång tid, ett par har väl gjort slut kanske eller flera. Men mina vänner har haft långa förhållanden som räckt i några år och därefter hittat nya från tinder typ hehe..

SilverNova: I dagens samhälle (I alla fall i Malmö) är det ganska vanligt att man förväntas tappa oskulden relativt kvickt (Mellan 17-19 år). Dock fyller jag 20 i slutet av Maj månad, är fortfarande oskuld och undrar ifall det är bra eller dåligt. Det är inte så att jag "sparar mig" tills jag blir gammal, jag försöker helt enkelt inte lika mycket som andra. Tar t.ex. på mig det som är bekvämt istället för det som är snyggt och går inte runt med snyggaste frisyren i världen med den bästa parfymen. Jag bara gör, det jag tycker är skönt och tar inte onödig tid från min vardag.

Kanske jag låter förväntningar av andra sätta för mycket press på mig, men undrar ändå vad ni andra tycker.

Tack så mycket i förväg
haha samma broor  fyller 19 snart är du 98 ?  Glad