Forumet - 2021

2021

496 0 13
Jag brukar aldrig avge några nyårslöften därför jag hinner glömma bort dom innan vi kommit till påsk. 

Men ska jag komma med någon önskning inför 2021 så är det att denna förbannade Covid-19 pandemi som vi nu fått lida av i ETT ÅR SNARAST FÅR ETT SLUT! Det är ju helt åt helvete som smittospridningen har drabbat jorden under ett år och inte tycks det få ett slut. För att inte tala om alla som avlidit.  Gråter ... Arg

Och allt detta på grund av en - FLADDERMUS.  Skeptisk
WHO gav ett nyårslöfte. De skulle undersöka om wuhanhostan kom från fladdermöss, men Kina släpper inte in expertteamet hittills.

Jag vet inte om den svenska regeringen har gjort några nyårslöften om hur långt vaccineringen kommer att ta, men i UK har de en plan på 2 miljoner doser per vecka. 60 miljoner människor och 120 miljoner doser. Det kommer att ta 60 veckor, mer än ett år från dagen de faktiskt kan ge så många sprutor! 

Så ser inte så ljust på framtiden när det gäller covid. Det kommer att ta flera år att vaccinera hela jorden, och immuniteten varar bara några månader så folk kan tvingas ta en spruta varje år. 

Spana också in:

Just för dagen, dvs idag 20 januari, så hoppas jag att allt kommer att gå lugnt och fredligt till när Joe Biden tar över Vita Huset . Tumme upp

Stora delar av centrala Washington är ju avspärrat för privatpersoner. Men vad är då syftet med alla artister, Lady Gaga, Bruce Springsteen, Jennifer López, Tom Hanks, Foo Fighters, John Legend, Justin Timberlake m fl ??????