Forumet - Tvingas sova i samma säng som min bror i minst 3 månader

Tvingas sova i samma säng som min bror i minst 3 månader

6607 0 57

Hej. Jag är en tjej på 16 år som har ett problem. Det är såhär att från och med nästa vecka ska min faster och hennes man bo hos oss en tid då min fasters man har fått jobb i min stad. Dock så håller den lägenheten som de ska få genom hans jobb att renoveras och ska inte vara klar på minst 3 månader och därför har mina föräldrar erbjudit dem att bo hemma hos oss så länge. Vi bor i en trea i sthlm. Jag och min bror har varsitt rum och mina föräldrar sover i vardagsrummet. Min faster och hennes man ska sova i min brors rum medan de är här eftersom det är störst och min bror ska därför flytta in i mitt rum under tiden, som olyckligtvis är för litet för att få plats med någon extrasäng eller extramadrass så därför måste han ligga i samma säng som jag då det är en 90-säng och vi får plats båda två. Jag känner mig inte alls bekväm med detta. Visst, vi låg i samma säng när vi var mindre men det är ju en helt annan sak tycker jag. Jag har sagt till mina föräldrar att jag inte tycker om att behöva dela rum och dessutom säng med min bror (som är 14) men de säger bara att nu är situationen som den är och att vi alla får anpassa oss. Jag sover dessutom naken och det känner jag att jag inte kan göra om jag ska dela säng med honom. Sa dessutom det till mamma men hon sa bara "Det kan du väl göra ändå? Inte som att Robert skulle bry sig". Kommer inte kunna ha något privatliv alls under 3 månader-

Hjälp mig. Vad hade ni gjort i min situation?

Spana också in:


reben:
13 nä inte direkt e väl som när 1 polare sover över

m men hade hellre sovit på en asliten 50cm madrass, elr bara på typ en klädhög än delat 1 90säng med min brur


Ok jo. Möjligt att jag inte hade tyckt det gjorde så mycket om han var tjej. Har dock inga problem med att dela säng med kompisar.

Rävpojken: Ledsen finns det inget annat rum där det går att ha en madrass? att behöva sova i samma säng känns inte nice!!! 

Tyvärr inte. Skulle bara vara vardagsrummet isf men där sover ju mina föräldrar.

misslizzy: Jag sover dessutom naken och det känner jag att jag inte kan göra om jag ska dela säng med honom. Sa dessutom det till mamma men hon sa bara "Det kan du väl göra ändå? Inte som att Robert skulle bry sig".
Tvivlar på att den här tråden är verklighetsbaserad pga det uttalandet.
Och om det mot förmodan är sant så är din mor mer än bara lite konstig.

Lífþrasir:
Tvivlar på att den här tråden är verklighetsbaserad pga det uttalandet.
Och om det mot förmodan är sant så är din mor mer än bara lite konstig.


Varför skulle jag ljuga om något sånt här? Förvirrad Och ja  mina föräldrar är konstiga. Det är ju ganska uppenbart iom att de gör såhär.

mrman: Sovsäck 

Hmm, det kanske kan vara något. Iaf för den ena så den slipper "röra vid" den andra. Även om jag inte är speciellt förtjust i sovsäck inomhus.

S3ON: Alternativt bygga en liten mur i mitten av sängen. 
Hur skulle det gå till? Känns som att den skulle rasa väldigt snabbt.