Forumet - Twilight - samlingstråd

Twilight - samlingstråd

1099 0 96
Då det ploppat upp x antal trådar med Twilight som specifikt ämne har vi här en (klis​trad, tills vidare) samlingstråd för denna serie böcker. Här kan ni diskutera Twiligh​ts vara eller icke vara, och håll er här! De redan skapade trådarna kommer att låsas ​med hänvisning till denna.

Hälsning
Irrelevante

Spana också in:

Det finns sjukt många andra forum med twilight-fanatiker. Orka att det finns en klistrad tråd på ungdomar. haha.

Nintendo:

Läser man dem på svenska så är det ganska uppenbart att de ska suga [smile]


True, true.
Dessutom är den för hypad. Jag gillar den. Men jag läste den å andra sidan utan att folk hyllat den till skyarna innan. Nu är det ju bara irriterande.
Trimstrams:

True, true.
Dessutom är den för hypad. Jag gillar den. Men jag läste den å andra sidan utan att folk hyllat den till skyarna innan. Nu är det ju bara irriterande.


Det är en bra bok, men inte ett av världens underverk, jag förstår verkligen inte att den blivit så hypad [shake]
Jag började också läsa innan serien blev så hypad, och blir mer och mer irriterad på all överdriven fanatism [sad]
Nintendo:

blir mer och mer irriterad på all överdriven fanatism [sad]


Ja, nu med filmen blir det ju typ.. actionfigurer i form av Edward, liksom.
Jag var på premiären av filmen i Stockholm. Skulle verkligen inte gått. Det var så SJUKT IRRITERANDE. Fjortonåringar som satt och skrek. Twiliiiiiight, twiliiiiight".. och "iiiiiiiiiiiiiiih", när Rob kom in första gången. Jag höll på att flippa helt.
XTYLE:

Idiotiskt att klistra en tråd om Twilight i litteraturforumet.


Varför? Det är ju en bok [party]

Trimstrams:

kulle verkligen inte gått. Det var så SJUKT IRRITERANDE. Fjortonåringar som satt och skrek. Twiliiiiiight, twiliiiiight".. och "iiiiiiiiiiiiiiih", när Rob kom in första gången. Jag höll på att flippa helt.


Gah, var på förhandspremiär i Göteborg, höll på att avlida. Alla satt och hyperventilerade och grät och skrek och sen skrek de lite till.
+ att alla applåderade hela tiden xD

Tacka vet jag när böckerna var okända, och man kunde säga twilight utan att folk började skrika [sad]
Dem som säger att det inte är något speciellt med böckerna och att dem är dåliga, det är såna som tvunget alltid måste gå emot allt. typ när darin var med i idol, då gillade många tjejer han, men då var andra tvugna att göra darin till en tönt som man inte borde gilla. darin och twilight kanske inte är samma sak riktigt, men det är ju så typiskt, det är okej att gilla ngt som många andra gör, man behöver inte alltid vara den som går emot strömmen.