Forumet - Tycker du att invandrare har en skyldighet att anpassa sig till svensk kultur och vanor?

Tycker du att invandrare har en skyldighet att anpassa sig till svensk kultur och vanor?

14198 1 319

NiklasW påstår att 80% av svenskar tycker det. En poll på detta forum är lika bra som allt annat. Kommentera även om du känner någon eller inte som tycker så.

Tycker du att invandrare har en skyldighet att anpassa sig till svensk kultur och vanor?

Senast ändrad 8 Apr 2014, 08:43 av André Vifot Haas

Spana också in:

tycker den här frågan är väldigt kul. delade för inte så längesen en grupp på min fb om sdare i thailand (SVENSKAR BOSATTA I THAILAND SOM RÖSTAR PÅ SD HAHAHAHA!!!)

de satt alltså där, tillsammans på stranden och var insatta i den svenska invandrarpolitiken. dvs frågor som rör sverige och dess invånare. (integration much lr?)

detta ger en mkt bra bild av hur förvirrade sdare är egentligen. 

kukoxo: de satt alltså där, tillsammans på stranden och var insatta i den svenska invandrarpolitiken. dvs frågor som rör sverige och dess invånare. (integration much lr?)

detta ger en mkt bra bild av hur förvirrade sdare är egentligen.
Mycket gladHjärta

xxxx: Själv klart. Blir så förbannad när jag ser en invandrare som går omgring och pratar arabiska
Innan du uttrycker ditt förakt mot andra språk så borde du i alla fall lära dig att stava rätt och inte särskriva.Hjärta

Storchen84: Nej
fast skulle ha föredrgit att svara delvis, vissa svenska vanor och kulturella drag är onödiga att anpassa sig till, tänker på midsommarfirandet till exempel. Men språket är viktigt, lika mycket för dem som för oss som redan bor här, kommunikation är nyckeln. Om de föredrar att lära sig engelska så är det också oej, om de inte planerar att stanna till exempel, men ja, kommunikation.  Men om en ser på det som en helhet, så nej, det är inte en skyldighet.