Forumet - Tycker du det är någon skillnad mellan tjejer och killar som förlorar oskulden? ( Läs text)

Tycker du det är någon skillnad mellan tjejer och killar som förlorar oskulden? ( Läs text)

125 0 15
På en del människor verkar det som att det inte är samma sak för en kille att förlora oskulden som en tjej att förlora oskulden och att därmed kan killen till skillnad från tjejen förlora den med vem som helst första gången utan att ångra sig. Ibland kan det även verka som att det är olika syn på oskuldskillar och oskuldstjejer, är det det?

Skriv även gärna varför ni tycker som ni tycker

Tycker du det är någon skillnad mellan tjejer och killar att förlora oskulden?

Spana också in:

TheDrunkDuck:

Jag säger inte hur det ska vara, jag frågar och skriver vad jag hört.


Mm, visst. Hur som helst är allt individuellt, en del anser att det är en skillnad samtidigt som en del anser att det inte är någon skillnad.
En del killar kan tänka sig att förlora oskulden med vem som helst, andra inte. En del tjejer kan tänka sig att förlora oskulden med vem som helst, andra inte. Jag själv som kille skulle inte ha velat förlora den med "vem som helst".
TheDrunkDuck:

Ja ( Tjej) (Du röstade på detta alternativ)


Jag tycker det känns mer positivt att vara oskuld som tjej än som kille. Alltså, det finns nog fler killar som uppskattar att tjejen är oskuld än tjejer som gillar när killen är det.
Jag skulle tycka att det var jobbigt om han var helt oerfaren iaf, fast det kanske är för att jag inte är så dominant själv.