Forumet - Tycker en lärare är snygg

Tycker en lärare är snygg

548 1 13

Hej, på min skola finns det en lärare eller vikare, jag tycker han är sjukt snygg.

Jag har sagt de till mina tjejkompisar, det enda jag sagt är att jag tycker han är snygg inget annat

Men nu har alla i hela min klass fått reda på detta, såsätt bryr jag mig inte, men dem har fått fel uppfattning, nu går de runt och säker att jag är kär. KÄR? är dom dumma eller, jag är inte kär och skulle inte vilja vara kär i honom

För de första är han otroligt mycket äldre än jag

För de andra, han är inte ens singel

För de tredje, jag känner honom knappt, har typ bara sagt hej

Vad ska jag göra, tänk om det berättar för killen att jag är kär, fast jag inte är det. 

Det är typ3 i klassen jag inte litar på, rädd att dem säjer dett

Vad ska jag göra

Spana också in:

Det låter som ett typiskt sätt att reta dig och vara lite dryga. Tycker inte att du ska bry dig om det. Tror inte det är världens grej om någon skulle råka berätta för läraren heller. Han förstår nog att så inte är fallet eftersom ni knappt känner varandra och han ser de nog bara som en komplimang. Som sagt oroa dig inte för mycket över det och låt de bara gå när de retar dig över det. :)


linnea12

Vad ska jag göra

Så länge du visar att du inte bryr dig om det och bara skrattar åt det, så kommer de att göra detsamma. Jag har sagt att jag tycker att flera lärare på min skola är snälla och söta, och så har jag fått höra att jag är kär i dem osv. Men då skrattar jag bara åt det för att jag vet att det inte är sant. Och om dom nu skulle få för sig att berätta för läraren så who cares? Det är ändå inte sant, och jag tror att läraren bara kommer tycka att det är lite kul. Då skulle jag kunna säga som det  är: "Ja Joakim, min kära lärare. Jag tycker att du ser väldigt bra ut, men jag är INTE kär i dig. Så frugan din behöver inte oroa sig. Hoppas barnen mår bra." Punkt slut. Slutet gott, allting gott.