Forumet - tycker inte om att massa tjejer lägger upp utmanaande blider på sig själv här på um

tycker inte om att massa tjejer lägger upp utmanaande blider på sig själv här på um

801 0 38

Spana också in:

WhoKnow:

kom igen, klart du vill!


Nej[smile][rolleyes]

The Road Behind:

Är du möjligtvis lite avis för att du inte har lika snygg kropp som dem som gör det?


Jag bryr mig inte så mycket om hur snygg kropp jag har. Och de tjejerna tycker säkert inte att de är så snygga eftersom de behöver andras utlåtande.
medan_man_kan:

de tjejerna tycker säkert inte att de är så snygga eftersom de behöver andras utlåtande.


Både san och falsk, en del vill antagligen bara ha bekräftelse, medan andra bara vill visa sig på styva linan och visa att man är en "stor flicka" och gör som man vill.
Hur som helst så kan man inte klamra dem för någonting eftersom hela vårt samhälle idag nära på kräver att unga snygg tjejer ska vika ut sig för att bli accepterade.
Matilda1988:

varför gör ni det?


Det är väl trevligt att få en boost på självförtroendet av att höra att man är snygg (då de flesta killar tycker att de flesta tjejer är snygga).

Matilda1988:

nej, att lägga ut lättklädda bilder av sig själv på internet tyder på låg intelligens


Naivitet och oförsiktighet kanske...

folk borde lära sig att alla bilder som lagras digitalt kan i princip anses som om de kan hamna varsomhelst... att skaffa en blackmail-samling av bilder är ju rätt så trivialt om man inte sköter den digitala hygienen mycket noga.
Gifted:

Det är väl trevligt att få en boost på självförtroendet av att höra att man är snygg (då de flesta killar tycker att de flesta tjejer är snygga).


jä, förstår det, men det irriterar mig att folk inte har några spärrar längre utan blottar sig själva hursomhelst utan en tanke på vem som kan se bilderna. tjejer borde lära sig att inte vara så beroende av andras omdömen.