Forumet - tycker inte sex är skönt

tycker inte sex är skönt

5633 0 39
hej jag är en 15 årig tjej som är tillsammans med en 19 årig kille! Vi har varit tillsamman i snart ett halvår. Jag förlorade oskulden till honom precis när vi blivit tillsammans. Första gången jag hade det trode jag att jag skulle dö för att det gjorde så ont! Men efter några gånger blev det bättre. Nu kan det forfarande göra ont men det gör mer ont från gång till gång och beror ju på hur upphetsad jag är. Känner aldrig någon njutning och vill helst därifrån. Hatar att visa brösten också men han vill det jätte gärna och säger jämt att jag måste visa dom mitt under sex! och det får mig bara att känna mig stessad och inte vill. Allt med sex känns bara obehagligt och jobbigt:(
Vet inte vad jag ska göra...har försökt slappna av men det funkar inte..

Spana också in:

Låter inte alls bra. Du är femton, han är nitton och han pressar dig till saker som du inte vill. Det är inte okej, det är inte ens lagligt.

Sluta ha sex med honom. Okej? Det ska absolut inte vara såhär, det ska inte göra ont. Du ska ha sex för att du är upphetsad och sugen, inte för att göra honom till lags.

Jag vet inte riktigt hur er relation ser ut i övrigt, men det låter inte riktigt som att ni kunnat prata om det här? Har du talat om för honom hur obekväm du känner dig?
Det är rätt mycket snack om förspel och "självhjälpstekniker" i tråden, och jag vill påminna om att det är en femtonåring vi snackar om här. En ung tjej som blir pressad till saker av sin äldre pojkvän, och som har ont under samlag, behöver knappast tips på hur hon ska bli bättre på förspel. Och hon behöver definitivt inte höra att "det tar ett tag innan man lär sig slappna av".

Sex är ingenting man ska lära sig uppskatta med åren och som i början ska vara obehagligt eller smärtsamt. Är det obehagligt/smärtsamt/obekvämt - gör det inte.
amaandaxd:

och säger jämt att jag måste visa dom mitt under sex! och det får mig bara att känna mig stessad och inte vill. Allt med sex känns bara obehagligt och jobbigt:(


Du ska absolut inte ha sex när du inte vill, eller visa brösten om du inte vill. Eller göra någonting du inte vill. Låter lite som om han skiter i ditt väl och ve.
Du är värd precis lika mycket som han, hans själviskhet ska inte behöva ge dig men för livet. Herregud.
Prata med honom och blir det inte bättre så skulle jag göra slut.
annoyed:

Låter inte alls bra. Du är femton, han är nitton och han pressar dig till saker som du inte vill. Det är inte okej, det är inte ens lagligt. Sluta ha sex med honom. Okej? Det ska absolut inte vara såhär, det ska inte göra ont. Du ska ha sex för att är upphetsad och sugen, inte för att göra honom till lags.Jag vet inte riktigt hur er relation ser ut i övrigt, men det låter inte riktigt som att ni kunnat prata om det här? Har du talat om för honom hur obekväm du känner dig?


jo jag sa det till honom..har sagt det för länge sedan att det alltid gjorde ont..sen ljög jag när det gått ett tag för att inte verka konstig lr någon och lotsades att det var skönt.:S
Men nu för inte så länge sedan berättade jag det för honom och brukar ibland börja gråta efter för att det känna bara jobbigt och jag vill tycka att det är skönt och vill ha sex eftersom det är en viktig del i förhållandet. :/

- - - - - - - - - - - - - - - - - Sammanslagning 1 - - - - - - - - - - - - - - - - -

Kviq:

uhuuhuuu, låt bli att ligga om du känner sådär.varför ligga om du ej får ut något av det, känner dg stressad och obekväm och ej har någon sexlust? vad är poängen?


jag vill kunna tycka om det? Och tkr det är jobbigt att jag känner som jag gör nu..:/

- - - - - - - - - - - - - - - - - Sammanslagning 2 - - - - - - - - - - - - - - - - -

RyalNotch:

Det låter som din kille är satans dålig på förspel.


Eller att det är ngt fel på mig eftersom jag bara tkr det känns obehagligt:O