Forumet - tycker ni det är coolt att röka?

tycker ni det är coolt att röka?

16198 1 59

Spana också in:

Det är inte coolt att röka nej. Jag fattar inte riktigt var den retoriken kommer ifrån, jag har aldrig hört någon säga "du är inte cool om du inte röker", men kanske jag bara växte upp i ett relativt tryggt område där det var okej att säga nej till sånt. Rök om du vill röka, rök inte om du inte vill röka liksom.

mvh, rökare

Nee. Dock gjorde jag det när jag var 16 och kollade filmer som Sökarna tre gånger om dagen. Tyckte de såg förjävla vassa ut när de satt i sina skinnfåtöljer och blossade haha (true story)

Numera gör jag det nån gång ibland när jag fått i mig många liter alkohol, men knappt att jag gör det då längre.


Mobbad Jävel: tycker folk som inte röker och dricker är töntar.
Varför och vad grundar du det på? Jag kanske anser detsamma om personer som röker och dricker? Man måste inte göra, för att andra gör.
Mobbad Jävel: vrf inte?
Var och en gör vad de själva vill med sin egen kropp. Och jag vill bevara min i så gott skick det går.
Och de som röker behöver inte komma och ställa sig bredvid en. Våldta någon annans lungor.

Inte coolt att röka i sig, men bilden av någon med en cigarett ger rätt mycket attityd. Tycker mig att det finns rätt mycket stil i lite trashiga bilder med någon halv hängande cigarett. så ja, men på samma sätt som det inte är coolt att ha solglasögon, men fortfarande kan ge attityd att ha på dem. 


Fkpaw: Inte coolt att röka i sig, men bilden av någon med en cigarett ger rätt mycket attityd. Tycker mig att det finns rätt mycket stil i lite trashiga bilder med någon halv hängande cigarett. så ja, men på samma sätt som det inte är coolt att ha solglasögon, men fortfarande kan ge attityd att ha på dem. 
en kostym en fåtölj och en stor cigarr i käften 

YEAHHH