Forumet - Tycker ni det är rätt att våldta (tala tvärtom språk)

Tycker ni det är rätt att våldta (tala tvärtom språk)

25224 2 101

Spana också in:

Med tanke på att du i andra trådar tycks mena att feminism och jämlikhet mellan könen är samma sak som "Män och kvinnor har olika rättigheter och roller, men deras olika rättigheter är lika mycket värda", så förstår jag att du tycker så här. Det passar ju ihop med tanken att kvinnan ska bära slöja för att hon annars provocerar män till sexuella trakasserier. Själv tycker jag att det är felet ligger hos den som begår den orättfärdiga handlingen, inte den som utsätts för den för att hon inte utgått från att män saknar självbehärskning. 

Åh, nu ändrade du titeln på din tråd och tog dessutom bort hela den text du först hade som beskrev vad texten skulle handla om: genom den metoden framstår också alla inlägg som har skrivits av alla de som såg din förra trådtitel och din första text som konstiga. Undrar vad du har för syfte med den saken månntro? ;) 

Ordet "Tvärtomspråk" fanns först inte i trådtiteln. I början av tråden fanns också en text som framförde budskapet att det är okej att våldta, eftersom det lär offret att det är fel att dricka sig berusad och utsätta sig för en risk att bli våldtagen. Alla de inlägg som har skrivits i den här tråden (bland annat mitt här ovanför), är skrivna med utgånspunkt från trdåförfattaens första text. 


Sägmig: jag såg att hatet bara växte att våldtäktsdebatten bara ökade och kvinnonormen och allt det här är fruktansvärt hett nu, och tänkte, det kan väl vara kul att jävlas lite med, det här är ju min humor, sånthär tycker jag är kul
oj vad kul med människor som skadas fysiskt och psykiskt för livet medan våldtäktsmännen får gå fria

Våldtäkt är alltid kriminellt vilken situation du än befinner dig i.

Det må vara oanständigt med en naken kvinna på t ex tåget, men du har inte rätt att våldta henne. Planerar ni att ha sex kl tio och hon annullerar mötet kvart över tio, så har hon rätt att göra det, och du begår alltså ett brott om du nekar hennes beslut. Huruvida hon är full, sovande, medvetslös eller död, så får du fortfarande inte utnyttja henne sexuellt. Det krävs ett samtycke från bådas sidor för att ni ska ha sex.

Sägmig: Läxa

Varför ska vi avskräcka offret istället för att lära våldtäktsmannen att inte våldta? Vem är det som egentligen har gjort fel, från början? 

Ger det per automatik oss rätt att skada en person både fysiskt och psykiskt när personen i fråga inte gjort något fel? Det är inte olagligt att dricka 20 ton öl och vandra en mörk gränd liksom, offret har ju inte heller skadat någon annan genom detta. Sägmig: Adrenalin
avgå från livet, snälla du.