Forumet - Tycker ni om att läsa böcker?

Tycker ni om att läsa böcker?

668 0 39

Spana också in:

ja, fast gör det inte så ofta. blir lättare o kolla på serier tyvärr. läste brutalt mkt fram tills jag va 16 år typ. nu när man pluggar på högskola o så får man ångest när man läser ngt som inte e skollitteratur. men om man kollar på serie elr film e d inte samma sak då är man bara lat och inte en idiot.

borde verkligen läsa mer

b_d: Jag sträckläser oftast. Har problem med att hitta bra böcker
Vilka författare gillar du?


reben: ja, fast gör det inte så ofta. blir lättare o kolla på serier tyvärr. läste brutalt mkt fram tills jag va 16 år typ. nu när man pluggar på högskola o så får man ångest när man läser ngt som inte e skollitteratur. men om man kollar på serie elr film e d inte samma sak då är man bara lat och inte en idiot.

borde verkligen läsa mer
Tänk om man kunde läsa hela tiden?

Lounge:
jag har börjat läsa carrie och varsel av king, men aldrig slutfört! har de i hyllan iaf. tycker du de är bra?
Jag har sett filmerna bara. Jag har läst Lida, Den Gröna Milen, Desperation och Död Zon med Stephen King. Alla har varit väldigt bra och lite skrämmande böcker. Jag håller på med ett projekt och läser igenom Det och jag har ungefär hälften kvar att läsa i boken.

Läs Det för då har du många lästimmar framför dig.

b_d:
David Safier 
George martin
Richelle Mead (mer förr)
 J.R.R Tolkien 
James Bowen 

Men jag läser mycket biografier och oftast byter jag författare och glömmer bort domSkeptisk
George R.R. Martin glömde jag ju, hans böcker läser jag väldigt flitigt, är snart klar med boken Kungarnas Krig, riktig fantasyklass på hans böcker och jag gillar hans språk. Jag ser fram emot Svärdets Makt efteråt. 

Jag funderar på om jag inte skulle läsa Tolkiens böcker, jag börjar glömma bort filmerna så då kanske det blir roligt att läsa böckerna i stället.