Forumet - tycker ni om Obama, eller tycker ni som jag?

tycker ni om Obama, eller tycker ni som jag?

1067 0 89

Spana också in:

George Walker Bush, visade att hans land hade makt, styrka och pengar, han utväcklade kgrig industrin och tog ner saddam från makten, han hjälpte Kossovo att bli självständigt, Guan Tanamo var ett suveränt ställe, omvärden såg då vad som händer om man försökte sig på USA i ett terror atentat, Bush hade stil och kunfe uttrycka sig, han tog hand om landet på bästa sätt och startade 3 krig som han van med sitt land i stollthet, lixom SUPORT THERE TROOPS.[y]
Jeppi:

du förstog vad som stod, KLAGA INTE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Tänker jag visst, du kan ju inte stava alls.

Jeppi:

Guan Tanamo var ett suveränt ställe,


[censur]
Undersökningar har ju visat att majoriteten inte ens är misstänkta för något.

Kom tillbaks om några år när du lärt dig skriva, vet mer och kan argumentera riktigt.
Jeppi:

George Walker Bush, visade att hans land hade makt, styrka och pengar


Ja och nu är alla pengar slut, de har en statsskuld på 86 184 000 000 000 kronor och hela världen hatar dem för att de skiter i mänskliga rättigheter.

Obama är det bästa som hänt USA på ganska många år.
Andy91:

Ja och nu är alla pengar slut


JA OCH VET DU VARFÖR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! DERAS BANKER LÅNADE UT MER PÄNGAR TILL FÅLK SOM INTE HADE RÅD ATT BETALA TILLBAKA OCH FÖRSATTE SIG SJÄLVA I EKONOMISK KRIS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!​!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![mad]
Gillar inte heller Obama b la av ovan nämnda anledningar. Att dra sig ur Irak och att stänga Guantanamo tror jag i slutändan blir ett stort misstag. Hans sätt att hjälpa ekonomin på traven med enorma stimulanspaket som för övrigt bara skjuter problemen på framtiden är inte heller en hållbar lösning. Det USA måste göra är att sluta överkonsumera så förbannat mycket. Hela krisen bygger på lånade pengar. Lösningen som Obama tar till är just att låna ännu mera. Funkar inte, däremot är det som bäddat för en hyperinflation inom snar framtid.
I övrigt så gillar jag inte hans sätt eller den värdegrund som politiken han driver bygger på.
Jeppi:

DERAS BANKER LÅNADE UT MER PÄNGAR


Det var Clinton administrationens "fel". Det Obama gör nu är att kapa alla kostnader som går för att rädda landets ekonomi, och i förlängningen hela världekonomin.

The_gunslinger:

Hela krisen bygger på lånade pengar. Lösningen som Obama tar till är just att låna ännu mera. Funkar inte, däremot är det som bäddat för en hyperinflation inom snar framtid.


Så fort krisen vänder får vi alla vara med och betala. Men krisen måste vända om det skall bli nångra pengar över, och stimulans är det bästa tricket i hatten..
Imoon:

Imoon


DU HAR GOOGLAT FRAMM TROLL BILDEN!!!!! JAG TROR ATT JAG EXPLODERAR AV ILSKAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!! DET ÄR SÅ FÅNIGT ATT GOOGLA FRAMM BILDER PÅ SÅDANT OCH SÄTTA DET HÄR ATT George W Bush och John Mc Cain SITTER HÄMMA OCH ASGARVAR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![mad]
Andy91:

Så fort krisen vänder får vi alla vara med och betala. Men krisen måste vända om det skall bli nångra pengar över, och stimulans är det bästa tricket i hatten..


Stimulans i form av skattesänkningar möjligtvis men inte att släppa remmen helt och låta banker och privatpersoner låna till nästan 0% ränta. Det är bara att vänta på nästa kris i princip.