Forumet - Tycker ni om Saw och Hostel?

Tycker ni om Saw och Hostel?

1476 0 8
Som jag skriver i rubriken.
Tycker ni att Saw och Hostel är några bra filmer eller bådar dom dåligt kanske och man drar sig ur filmen då man tycker samtidigt att filmerna är sinnessjuka.?

Skulle du kunna visa Saw eller Hostel de första filmerna för en gymnasieklass om du var lärare? Hade det varit okej att se en sådan film tycker du?

Inga kommentarer

Tråden har 8 svar. Sortera efter:
Har inte sett Hostel ännu men jag kan inte påstå att Saw-rullarna är så mycket att hänga i granen. De första 2 var helt ok men personligen har jag lite svårt att sätta mig in i storyn då allt är så fruktansvärt absurt, finner det inte verklighetstroget helt enkelt. Och då försvinner lite av hela thriller grejen för mig. Resterande av filmerna blev ju bara gradvis sämre och sämre, det blev lite same old same old.

Dålig idé att visa upp för någon sorts klass. Man vet aldrig vad personerna i klassen har genomgått innan och känns som en dum risk att ta ifall någon skulle må psykiskt dåligt av det. Bättre att rekommendera klassen att kolla filmen på sin fritid om man verkligen vill att de ska kolla på den av någon anledning.

Spana också in:

Saw är riktigt bra, hostel känns lite mer B, däremot hostel 3 är väl lite bättre tycker jag