Forumet - Tycker om att vara naken framför camen, är det normalt?

Tycker om att vara naken framför camen, är det normalt?

2517 0 34
hej jag är 15 årig kille som tycker om att ha cam sex, men ibland onanerar jag även om tjejen inte visar sig på camen är det normalt eller inte? Jag tycker det är så mycket roligare att runka för någon än att bara runka ensam medans jag kollar på porr. Det tänder mig rätt så mycket och jag vet inte varför. jag har 18 - 20 cm kuk (skryter inte). Specielt när tjejen säger "wow den var stor ;)" känner jag mig nästan som kung. Men när jag är färdig och lämnar datorn har jag en sån jävla ångest. Jag känner mig som en loser för att jag kunde lika bra gått ut och träffa brudar där ute än att sitta och visa köttstaven till massa okända brudar som sitter på msn. Jag tycker inte att jag är ful, men har en känsla att jag är rädd för att göra bort mig. Jag vill bara veta om det finns någon som mig där ute som gör något liknande eller är det något helt omoraliskt som jag sitter och gör?
- MSN Raderad inga kontaktannonser här inte -

/ Thundercracker

Spana också in:

Det är väl något slags beroende kan jag tänka mig, det låter nästan som när en annan försöker sluta snusa, man håller upp i några dagar, man längtar som fan efter snusen, läääääängtar värkligen. sedan bestämmer man sig för att ta EN snus, då kännar man sig som om gud stigit ned från himmelen och givit dig världens alla sanningar på en gång. Sedan när man spottar ut snusen så vet man att det var den sista på mycket länge, och då blir det seriöst jobbigt för du vet också att du kommer ha det lååångt mycket jobbigare de närmaste 2 dygnen att hålla dig ifrån att ta en till.

Lösningen skulle väl vara att sluta helt? eller helt enkelt försöka ransaka dig själv och se ifall det finns någon igentlig anledning att må dåligt för det du gör. det är helt upp till dig, bara för att du har mindre normala böjelser så gör det dig inte till en dålig person. tro mig, det finns så många elaka jävlar i världen så du behöver inte direkt känna dig som piss pga för någon annans skull.

Sedan kan jag ju tänka mig att det kommer generera lite ångest ifall du misstänker att någon kanske får reda på att du gör vad du gör, det skulle jag också tycka var lite jobbit.

Men summan av kardimumman är att det är upp till dig att göra som du känner, det finns ingen som kan säga vad som är rätt eller fel sålänge som du inte skadar någon annan.